Update boten 2018

Om het aanbod van boten op de Boot Huren Amsterdam website beter aan te laten sluiten op onze dienstverlening – volledig verzorgde high-end hospitality op de grachten – zijn met ingang van 2018 drie boten uit het aanbod weggevallen. Lees hieronder om welke boten het gaat en hoe u in contact komt met de verhuurder.

Gondel

De Gondel is de perfecte optie voor een romantische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Ben je op zoek naar iets speciaals, iets romantisch, een onvergetelijke ervaring voor jou en je partner? Boek dan romantische boottocht op onze prachtige gondel en wees verzekerd van een geweldige ervaring. Geen motor lawaai, eventueel een fles champagne en alleen u en uw geliefde … Boot Huren Amsterdam begrijpt dat sommige gelegenheden zo speciaal zijn, dat er iets bijzonders geboden moet worden. Wij doen dat graag voor u. Enjoy!

Ambolux

Vaart met een klassiek houten runabouts uit begin jaren zestig door de grachten. Deze boot wordt high tech aangedreven door een uitstootvrije electromotor die gevoed wordt door de op de boot gemonteerde zonnepanelen. Een klassieke boot in een moderne jas. De iconische stijl van Venetië geïntroduceerd in het hedendaagse Amsterdam. Uiteraard met een beschaafde schipper/gastheer (m/v) die zijn talen spreekt en die gaat voor de unieke ervaring van zijn gasten. Ambolux Classic Ecoboat vervoert maximaal drie passagiers. Persoonlijk en exclusief, altijd met een bij de prijs inbegrepen flute Veuve Clicquot champagne en heerlijke snacks en bites.

Adam’s Boats

Vaar zelf door de grachten van Amsterdam op Adam’s sloep. Met deze luxe elektrisch aangedreven sloepen ontdekt u Amsterdam op geheel unieke wijze. Zelf uw koers bepalen op één van deze stoere aluminium sloepen is een geweldige ervaring. Dit is geen toeristenbootje maar echt een sloep om op gezien te worden. Deze zelfstandig te varen sloepjes zijn eenvoudig te besturen en een vaarbewijs is niet nodig. Er zijn 10 Adam’s sloepen dus als u met meerdere bootjes op pad wil gaan dan is dat geen punt. Boek, vaar en geniet!

Bekijk hier de sloepen in Amsterdam met schipper.