Meer over Boot Huren Amsterdam

De website

Boot Huren Amsterdam wordt beheerd door Amsterdam Boats B.V., marktleider op het gebied van (online) boot reserveringen in Amsterdam. De Boot Huren Amsterdam website trekt elke maand vele duizenden bezoekers, zowel particulieren als bedrijven van over de hele wereld, op zoek naar de perfecte huur boot en bijpassend arrangement. Sinds de oprichting in 2005 presenteert Boot Huren Amsterdam de boten van Amsterdam op een overzichtelijke wijze en helpt de bezoeker de boot te vinden die het beste aansluit op de specifieke gelegenheid.

Het team

Het team van Boot Huren Amsterdam bestaat uit 10 medewerkers. Onze reserveringsmedewerkers staan 5 dagen in de week voor u klaar zodat u zeker bent van een uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Wij adviseren u graag en helpen bij het selecteren en samenstellen van de vaartocht zoals u die in gedachte heeft.

Missie

Boot Huren Amsterdam maakt zich sterk voor een overzichtelijke markt van Amsterdamse huur boten door middel van het bieden van een informatieve, gebruiksvriendelijke website met scherpe tarieven zodat onze bezoekers op een aangename, efficiënte en voordelige manier een boot kunnen huren.

Voordelen

  • Overzichtelijk: Boot Huren Amsterdam maakt de gefragmenteerde bootverhuur markt inzichtelijk en biedt mogelijkheid tot gedetailleerde vergelijking.
  • One-stop-shop: Meer dan 50 boten in Amsterdam samengebracht op 1 website: Ruimste keuze en grootste variëteit huurboten in Amsterdam.
  • Beste prijs garantie: Als marktleider biedt Boot Huren Amsterdam u zeer aantrekkelijke huurtarieven voor alle geadverteerde boten.
  • Gastenbeoordelingen: Maak gebruik van honderden beoordelingen bij het kiezen van de boot die het beste bij u past.
  • Gratis deskundig advies: Raadpleeg ons ervaren team. Met jarenlange ervaring binnen de branche altijd advies op maat.
  • Geen reserveringskosten: Alle diensten van Boot Huren Amsterdam zijn helemaal gratis. Er worden geen reserverings- of administratiekosten gerekend.
  • Meertalig (5 talen): De Boot Huren Amsterdam website is beschikbaar in 5 talen. Nederlands, Engels, Frans, Duits en Russisch.