Last Minute boot huren in Amsterdam

Last Minute boot huren. Uniek in Amsterdam, messcherpe prijzen en exclusief bij Amsterdam Boats. Vanaf vandaag direct online te boeken.

Last-Minute

Roerige tijden zijn aangebroken voor de Amsterdams reders. Na een zomerseizoen vol regen in 2012 en een verbod om te varen tijdens Koninginnedag, is de Gemeente Amsterdam ook voornemens het vergunningenstelsel rigoureus op de schop nemen. Maatregelen die vragen om grote investeringen.

Last-minute een boot boeken tegen messcherpe prijzen. Amsterdam Boats, marktleider voor de exclusieve rondvaart in Amsterdam, introduceert lastminute-reserveringen.

LM

Sinds de crisis staat met name de particuliere markt onder druk. “Met vrienden of familie een boot huren zit er voor veel mensen niet meer in”, aldus Bastiaan Peters, directeur van Amsterdam Boats. Terwijl lastminute-boekingen in de luchtvaart- en hotelindustrie al jaren de gewoonste zaak van de wereld zijn, was deze in de bootverhuur nog onbekend. “Opmerkelijk”, vindt Peters “Wij zijn relatief nieuw op de grachten en verbaasden ons sowieso al waarom er geen lastminutes te boeken waren. Door onze boten tussen de geplande vaartochten beschikbaar te stellen, kunnen wij vanaf nu vaartochten aanbieden tegen een zeer voordelig tarief. De boten en de service aan boord is hetzelfde als bij reguliere reserveringen, alleen de prijs is anders. Er geldt ook geen minimale vaartijd. Wij stellen het pakket samen en de klant kan het zo ‘van de plank’ online boeken.

Met een aanbod van 48 boten verhuurt Amsterdam Boats exclusieve boten op www.boothurenamsterdam.com: van salonboot tot speedboot, van gondel tot sloep