Ivan Frank in de media

4 Keer in de landelijke media verschijnen in 5 dagen tijd, dat is niet alleen voor BN-ers weggelegd. Ook de Ivan Frank is de afgelopen week verschillende keren in de media te voorschijn gekomen.

De eerste keer dat de aandacht zich vestigde op onze mooie sloep was op 5 mei, bevrijdingsdag. De Ivan Frank was toen aanwezig bij het bevrijdingsconcert voor de Koningin op de Amstel. De boot is hier pontificaal in beeld gekomen op het moment dat het verschillende muzikanten naar het podium bracht. Daarna mocht de boot ook nog een rondje voor de Koningin maken met een danser aan boord. De boot zag er prachtig uit, en wij waren natuurlijk apetrots!

Een dag later was hij weer aan de beurt, dit maal in ‘De wereld draait door’. Bij het, humoristische, item ‘de TV draait door’ werd een fragment van het bevrijdingsconcert getoond. En hoewel het ging om een man op de achtergrond in het publiek, was de Ivan Frank voor ons de grote ster.

Weer een dag later, zaterdag 7 mei, was het niet de TV maar de krant die onze boot in beeld bracht. Een artikel in de Telegraaf over het bedrijf Amsterdam Boatbookers werd bijgestaan door een prachtige foto van de Ivan Frank.

De vierde keer was het de beurt aan het internet. Op Nufoto.nl verschenen een aantal foto’s van een actie van Oxfam Novib waar zij de Ivan Frank voor hadden gebruikt. Met een grote oranje leeuw en drie mannen in leeuwenpakken aan boord viel de boot goed op.

Voor zover bekend was dit het betreft de media-aandacht. Mocht u de Ivan Frank sloep, of onze andere boten, de klassieke salonboot Ondine of luxe grachtenjacht HRH, ergens in de media tegenkomen, laat het ons dan vooral weten via info@boothurenamsterdam.com!

Op deze manier wordt onze Ivan Frank dus een echte BB, een Bekende Boot! Ook eens varen op een echte BB? Boek dan nu via info@boothurenamsterdam.com of 020-6247635, of kijk op www.boothurenamsterdam.com.