Boten, website en service beoordeling 2010

Boot Huren Amsterdam maakt zich sinds 2005 sterk voor een overzichtelijke markt binnen rederijen branche in Amsterdam. Daarbij heeft de klant altijd centraal gestaan. In het voorjaar van 2010 is de geheel vernieuwde www.boothurenamsterdam.com website geïntroduceerd waarbij de mogelijkheid tot het geven van feedback en de mogelijkheid deze feedback voor anderen beschikbaar te maken een speerpunt was. Op deze wijze kan iedere bezoeker de ervaringen van anderen gebruiken om een zo goed mogelijke keuze te maken. Boot Huren Amsterdam is daarmee binnen de branche uniek.

Wij onderscheiden 2 typen beoordelingen:

  1. Feedback over een boot
  2. Feedback over de gebruiksvriendelijkheid van de website en service (follow up na het verzenden van een aanvraag)

Boten feedback
De gasten beoordelingen zijn geschreven door klanten van Boot Huren Amsterdam na hun vaartocht op een van de op de Boot Huren Amsterdam vermelde boten en gebaseerd op hun ervaringen tijdens het varen op deze boot. De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die in deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd.

Gemiddeld cijfer
Van de 430 beoordelingen die wij ontvingen zijn alle boten gezamenlijk gewaardeerd op een 8,4! Het hele Amsterdam Boats team is ontzettend trots op deze waardering en wil ook graag alle bij de Boot Huren Amsterdam website aangesloten rederijen feliciteren met deze geweldige prestatie.

Best beoordeeld
De top drie van beste beoordeelde boten is als volgt: Op nummer 1 staat salonboot HRH met een 9,4 uit 30 beoordelingen, op de voet gevolgd door de altijd spik-en-span uitziende salonboot Kleijn Amsterdam met een 9,3 uit 7 beoordelingen. Op nummer drie staat de geweldige luxe sloep Davy & Ørsted met een 9,2 uit 21 beoordelingen.

Website
De gebruiksvriendelijkheid van de website is beoordeeld met een gemiddelde van precies een 7. Een ruime voldoende, maar voor ons goede reden om in 2011 nog meer tijd en energie te steken in de gebruiksvriendelijkheid. Gebruikmakend van uw feedback en in samenwerking met Google Website Optimizer doen wij ons uiterste best om dit cijfer volgend jaar naar een 8 of hoger te tillen.

Heeft u opmerkingen, commentaar, tips of suggesties. Laat het ons dan weten door hieronder een reactie achter te laten.