1750 Aanvragen and counting!

Sinds de lancering van de geheel vernieuwde Boot Huren Amsterdam website op 15 maart 2010 hebben hebben we reeds vele positieve reacties mogen ontvangen. Uit de website statistieken blijkt dat onze bezoekers langer op de website blijven, meer pagina’s bekijken en jawel, eerder bereid zijn een boothuur aanvraag naar een van de bij Boot Huren Amsterdam aangesloten rederijen te versturen.

Deze positieve resultaten hebben zich tot dusverre vertaald in maar liefst ruim 1750 aanvragen. Namens het gehele Boot Huren Amsterdam team en alle bij ons aangesloten rederijen willen wij u graag van harte bedanken voor uw vertrouwen.

Uiteraard blijft Boot Huren Amsterdam hard werken om u nog beter van dienst te zijn. Wij selecteren daarom nog regelmatig boten om toe te voegen aan de website. Daarnaast zullen wij in het komend jaar een aantal handige extra’s aan de website toevoegen waaronder een overzicht van alle op- en afstaplocaties in Amsterdam.

Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat dan een reactie op dit bericht achter. Bij Boot Huren Amsterdam staat u als klant centraal.