Alle beoordelingen van Boot Huren Amsterdam

Uitgelichte beoordeling over Salontjalk Anna Maria

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index_all.thumb_alt, name: Salontjalk Anna Maria">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salontjalk Anna Maria zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Het was waarachtig een fantastische tocht. Mooi groot schip, vriendelijke schipper (Date) en immer vrolijke en snelle hostess (Sophie). Catering is goed verzorgd en smakelijk. Aanrader voor grotere groepen
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salontjalk Anna Maria en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Average Grade
8,9
Neem vrijblijvend contact op
(020) 624 76 35


22 mei 2009
User review profile
Anoniem
Ontzettend leuk
7
Totaalscore

20 mei 2009
User review profile
Anoniem
Mooie rustige boot, zeer vriendelijke en vaardige schipper en aardig bedienend personeel. Alles werd keurig verzorgd.
8
Totaalscore

18 mei 2009
User review profile
Anoniem
Spontane mensen met een goed gerestaureerde boot.
8
Totaalscore

16 mei 2009
User review profile
Anoniem
Dank je wel voor het ontbijtje aan boord van de Ondine op weg naar het RAI congres gebouw.
9
Totaalscore

15 mei 2009
User review profile
Anoniem
Alles was prima geregeld. De boot is prachtig voor zijn leeftijd. Personeel was zeer attent en professioneel. De hollandse pot, adijviestampot/spercieboontjes met draadjes vlees smaakte goed. Jammer dat onze hollandse pot er toch net even niet zo leuk uitziet qua presentatie. Verder is helaas op een open boot het eten vrij snel koud (het omscheppen van het eten heeft dit opgelost). In ieder geval waren de gasten zeer tevreden en daar gaat het om! Mijn complimenten
8
Totaalscore

10 mei 2009
User review profile
Anoniem
Niet op aan te merken.
10
Totaalscore

10 mei 2009
User review profile
Anoniem
Uitmuntende vaartocht, heerlijke hapjes, top bediening van een heel aardige gastvrouw die ook veel leuke verhalen over Amsterdam wist te vertellen. Een echte aanrader. Wij komen snel terug.
10
Totaalscore

10 mei 2009
User review profile
Anoniem
We hebben genoten van de barbecue op de Lady Ondine. We komen deze zomer zeker nog eens terug voor dezelfde barbecue vaartocht op de Lady Ondine.
9
Totaalscore

10 mei 2009
User review profile
Anoniem
Perfecte dag gehad!
10
Totaalscore

9 mei 2009
User review profile
Anoniem
Dames en Heren van de Lady Ondine, mag ik jullie bedanken voor een erg geslaagde avond. We hebben heerlijk gegeten en zijn tot zaken gekomen met onze buitenlandse klanten. Vandaag tekenen we de contracten en dat gaan we vieren op de Lady Ondine!
10
Totaalscore

7 mei 2009
User review profile
Anoniem
We hebben genoten. Tot de volgende keer.
9
Totaalscore

7 mei 2009
User review profile
Anoniem
Keurig verzorgd en stipt op tijd. Prettige kapitein die goed inspeelde op de sfeer tijdens de vaart (op de achtergrond, maar wel alert op de reacties tijdens de vaart). Leuke eigen invulling van de route.
8
Totaalscore

6 mei 2009
User review profile
Anoniem
Fantastisch uitje. Ik heb meerdere klassieke salonboten gehuurd, maar wat de Lady Ondien zo bijzonder maakt is het feit dat ze niet stijf is. Men voelt zich meteen thuis en gezelligheid is gegarandeerd!
10
Totaalscore

3 mei 2009
User review profile
Anoniem
We maakten ons wat zorgen om het weer, maar hadden het 100% getroffen met heerlijk voorjaarsweer en de Ondine bleek perfect met al haar grote openklapbare ramen. Eigenlijk de perfecte boot voor alle weersomstandigheden.
8
Totaalscore

2 mei 2009
User review profile
Anoniem
leuke boot, aardige schippers, mooi weer, uitstekende sfeer we hebben genoten, voor herhaling vatbaar
8
Totaalscore

1 mei 2009
User review profile
Anoniem
Wat een mooie boot! We waren met een gezelschap van 10 personen en hadden in eerste instantie niet aan deze boot gedacht, maar het wat echt perfect. Prachtig achterbalkon met mooie plafondschilderingen. Ook dank nog voor de prosecco...
9
Totaalscore

28 april 2009
User review profile
Anoniem
Fantastische vaartocht! Ik wilde u en uw collega's (met name Fay en crew) enorm bedanken voor het werkelijk uitmuntende vaartocht en service. De high tea was fantastisch. Iedereen heeft echt genoten!!!!! Ook het weer zat mee.....
8
Totaalscore

28 april 2009
User review profile
Anoniem
Met een gezelschap van 25 personen en hoofdzakelijk Hollandse heren bleek de Ondine lekker hoog en konden we allemaal lekker rondlopen tijdens onze borrelvaart. Goed verzorgt, lekkere hapjes en vriendelijk personeel. Helemaal toppie!
8
Totaalscore

27 april 2009
User review profile
Anoniem
Vriendelijke crew, top gastheerschap, en vooral, genieten van de grachten. Voor iedereen die het gevoel wil hebben om op stand terug de tijd in te gaan zoals de goede heren van weleer is dit een absolute aanrader!
9
Totaalscore

26 april 2009
User review profile
Anoniem
Mooie & schone boot, goede service, symphatiek personeel.
8
Totaalscore

23 april 2009
User review profile
Anoniem
fabulous and very worthwhile. The only concern is that the softdrink and alcohol could be charged included in the rental fee.
9
Totaalscore

17 april 2009
User review profile
Anoniem
Goed. Beschaafde en vriendelijke bemanning (kapitein en gids) Boot was goed op tijd Boot was schoon.
8
Totaalscore

14 april 2009
User review profile
Anoniem
Een uitstekende schipper die zeer beleefd en inlevend was en met liefde voor Amsterdam ons een geweldige middag bezorgd heeft. In een woord: TOP! we komen heel graag weer terug voor dezelfde sloep en liefst met dezelfde schipper! Annemieke Roobeek & family, 13 april 2009 (middagvaart)
10
Totaalscore

13 april 2009
User review profile
Anoniem
De service was prima. Het bootje was goed te besturen. De prijs is wat aan de hoge kant, maar de kosten kunnen natuurlijk gedeeld worden als je met meerdere personen bent.
8
Totaalscore

12 april 2009
User review profile
Anoniem
goede ontvangst, prettige afhandeling, duidelijke uitleg.
8
Totaalscore

6 april 2009
User review profile
Anoniem
Een hele leuke avond gehad. Goed op tijd en het buffet was heel lekker. Ik kan het echt aanraden !
10
Totaalscore

6 april 2009
User review profile
Anoniem
Boot gehuurd voor een vaart met mijn ouders. Ze waren erg enthousiast. Niet alleen over de boot, maar ook over de enthousiaste schipper. Zeker de moeite waard dus! Prijs vind ik aan de hoge kant (200 euro voor een uurtje varen), maar verder dus niets dan lof!
8
Totaalscore

5 april 2009
User review profile
Anoniem
uitstekend
10
Totaalscore

3 april 2009
User review profile
Anoniem
prima geregeld
8
Totaalscore