Wij mogen jullie weer ontvangen!

Wij hebben de mogelijkheid niet om aan take-away of bezorgen te beginnen, maar dit betekent niet dat we niet productief kunnen blijven. Wij als Amsterdam Boats doen er alles om met jullie, onze gasten, in contact te blijven en voor te bereiden op hetgeen wat we altijd doen: met uitgekiend maatwerk de perfecte vaartocht leveren zodat u onbezorgd van het evenement, diner of borrel kunt genieten. De afgelopen periode hebben wij in mindere mate gevaren, maar we zijn blij dat er al diverse vaartochten voor volgend jaar zijn geboekt!

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn er weer mogelijkheden. De extra maatregelen vallen weg en de noodverordening van Amsterdam heft het vaarverbod op. We hebben lang genoeg stil gelegen, we mogen jullie weer ontvangen op onze mooie boten!

Er zijn verschillende maatregelen waar wij rekening mee dienen te houden, maar prijzen ons gelukkig met deze versoepelingen. De vaartochten die wij mogen verzorgen zijn voor nu nog zonder catering, maar u bevindt zich samen met uw privé gezelschap op een prachtige verwarmde boot op de Amsterdamse grachten. Natuurlijk zullen de boten aangekleed zijn in kerstsfeer.

De musea, theaters, bioscopen en dierentuinen mogen ook open. Hoe leuk is het om dit te combineren en dan geheel in stijl naar 1 van deze locaties te varen? Wij kunnen jullie ophalen op een plek naar keuze in Amsterdam en zetten jullie af bij het gewenste theater, museum of Artis. Andersom kan natuurlijk ook 😉

Ook al mogen we nog geen uitgebreide diners of een gezellige kerstborrel met vrienden voor jullie organiseren, varen door Amsterdam blijft 1 van de leukste dingen om te doen in onze hoofdstad. Varen over de prachtige Amsterdamse grachten met goed gezelschap is voor iedereen een beleving om nooit meer te vergeten.