Vernieuwde Boot Huren Amsterdam website

Na maandenlang hard te hebben gewerkt is gisteren de geheel vernieuwde Boot Huren Amsterdam website “Live” gegaan. De vernieuwde website biedt meer mogelijkheden voor de bij Boot Huren Amsterdam aangesloten rederijen en sluit veel beter aan op de wensen van de steeds veeleisender wordende websitebezoeker.

Introductie
Amsterdam Boats heeft op basis van haar ervaringen in 2008 en 2009 haar websites onder de loep genomen, geevalueerd en een nieuwe visie ontwikkeld. Deze visie moest vervolgens worden vertaald naar een nieuwe website die het voortvloeiende nieuwe concept tot haar recht moest laten komen. Een hoop “nieuw”, maar na 3 jaar met dezelfde website werd het ook wel tijd voor een nieuwe koers. 

Nieuwe koers
De belangrijkste speerpunten van de nieuwe Boot Huren Amsterdam website zijn gericht op de gebruiker van de website. Op het bedrijf, de particulier of de bezoeker van Amsterdam op zoek naar een boot om te huren voor een vaartocht over de grachten van Amsterdam. Er is daarbij uitgegaan van de wensen van de klant. Door onze eigen bevindingen over de afgelopen jaren te toetsen aan de feedback voortgekomen uit ons klanten feedback programma is geconcludeerd dat de Boot Huren Amsterdam website aan haar bezoekers moet bieden:
  • Volop keuze en een aanbod dat aansluit bij de “voor elk wat wils” gedachte;
  • Zoveel en zo gedetailleerd mogelijke informatie voor elke boot (en arrangement);
  • De mogelijkheid om de verschillende boten op de voornaamste punten van onderscheiding te kunnen vergelijken;
  • Gedegen ondersteuning en advies door een ervaren team;
  • De mogelijkheid bevindingen van partijen die eerder hebben gevaren te benutten;
  • Lage prijzen;
  • Geen boeking kosten, geen verborgen kosten;
  • Een aanbod in meerdere talen.
Arrangementen
Naast de tot uiting komen van bovengenoemde punten biedt de vernieuwde website veel meer arrangementen dan voorheen. Er is daarbij onderscheid gemaakt tussen vaararrangementen en varen plus arrangementen.
  • Vaararrangementen zijn arrangementen die plaatsvinden op een van onze boten. Denk aan: Wijnproeverij, goochelaars act, Hajenius sigaren vaart.
  • Varen plus arrangementen zijn arrangementen op de boot plus (aangevuld met) arrangementen / activiteiten op de wal. Denk aan: Varen plus stadswandeling, varen plus bezoek aan het concertgebouw, varen plus bezoek aan Gassan diamonds.
Uw mening telt
De Boot Huren Amsterdam website had nooit tot stand kunnen komen zonder de feedback van haar gebruikers. Wij willen u dan ook van harte bedanken voor alle bijdragen die we hebben ontvangen. Heeft u nog vragen, opmerkingen, suggesties of wensen mail ons dan op suggesties@amsterdam-boats.com.