Amsterdam Boats introduceert het nieuwe varen

Varen in Amsterdam bestaat al jaren. De rondvaartboten varen sinds ons allen heugenis door de grachten en door de komst van de exclusieve (salonboot) verhuurders kreeg het stoffige imago van de rondvaartrederijen een meer chique tegenhanger. In de loop der jaren bleek er ook behoefte aan een tegenhanger in de vorm van de exclusieve verhuur waarbij de gasten altijd enkel met hun eigen gezelschap aan boord vertoefden.

In de afgelopen twee jaar heeft Boot Huren Amsterdam echter gemerkt dat de markt iets miste. Een boot die meer aan de wensen van de 30ers en 40ers zou voldoen. Een trendy boot, hip en cool. Een boot waarmee je gezien wil worden en waarmee je kan opscheppen in de kroeg als je erop hebt gevaren. Niet de klassieke witte romp met houtkleurige opbouw. Anders, echt anders.

Her Royal Highness huren

Aan de voet van 2010 introduceert Boot Huren Amsterdam met gepaste trots de HRH. Exclusief te huur via het Amsterdam Boats boekingagentschap. Met de komst van de HRH (wat staat voor Her Royal Highness) is er een nieuwe standaard gezet die niet gemakkelijk te evenaren valt. Geniet van uw champagne onder genot van aan boord bereidde luxe canapés of eet een exclusief aan boord gekookt 6 gangen diner klaargemaakt door uw persoonlijk te kiezen haute cuisine chef.

Het project HRH heeft ruim 5 maanden in beslag genomen en er zijn materialen van over de hele wereld ingevlogen om aan de hoogste eisen te voldoen evenals aan de soms wat excentrieke wensen van de eigenaar. Met name de spectaculaire onderwaterverlichting (uit Australie) en het uit Thailand geïmporteerde logo of de achterzijde zijn echte eye catchers.

HRH Her Royal Highness

Kijk voor meer informatie over op de aan de HRH geweidde webpagina of neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie over het huren van deze boot. Een boot huren in Amsterdam begint bij Boot Huren Amsterdam!