De vloot van Amsterdam Boats!

Met gepaste trotst stellen wij jullie graag voor aan onze klassieke vloot, bestaand uit 5 boten.

Onze prachtige klassieke salonboot Bota Fogo uit 1890. De boot beschikt over een houten salon, een afneembaar dak en groot achterdek. Daarnaast is de boot ook voorzien van alle moderne faciliteiten en is het interieur bijzonder mooi afgewerkt met luxe materialen.

Salonboot Ondine is een authentieke Amsterdamse, buitengewoon mooie, zeer luxe salonboot uit 1909. Uiteraard is zij heden ten dage voorzien van alle moderne en luxe faciliteiten zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw vaartocht door de grachten.

De salonboot Anna Maria is een schitterend Fries schip uit 1910. Door haar speciale rompvorm manoeuvreert zij elegant door de grachten van Amsterdam. et schip is inmiddels verbouwd tot een zeer comfortabel en luxe passagiersschip, uitgerust van alle moderne faciliteiten.

De salonboot Marie Zurlohe, onder intimi ook wel het ‘Marietje’, is een juweel van een salonboot uit het jaar 1912. Het schip behoort in haar klasse tot één van de mooiste (kleinere) salonboten uit het land. Ook deze boot is van alle luxe gemakken voorzien.

Luxueus grachtenjacht, HRH (Her Royal Highness) uit 1913 is in 2010 gerenoveerd tot luxe varende trendy bar/restaurant. Het schip is voorzien van een aantal kenmerkende elementen waaronder de indrukwekkende onderwaterverlichting, en voorzien van alle luxe comfortabele gemakken.

Klassiek of eigentijds, met een salon of een open dak, intiem of juist voor een groot gezelschap? Wij hebben de perfecte luxe boot voor u afgestemd op uw gezelschap en de gelegenheid.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op onze website. Ook kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor uw favoriete boot.