Meertalig in nog meer talen

De Boot Huren Amsterdam website is al enkele jaren beschikbaar in zowel het Nederlands als in het Engels. De website statistieken leren ons echter dat er mensen vanuit maar liefst 144 landen wereldwijd de website bezoeken. Het is al vanaf het eerste begin ons streven geweest om de Amsterdamse boothuur markt zo compleet en inzichtelijk mogelijk toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Het was dan ook een duidelijke keuze te besluiten dat wij de bezoekers van de website beter moesten bedienen door de website in meerdere talen aan te bieden.

Website bezoekers Boot Huren Amsterdam

Kaartweergave bezoekers Boot Huren Amsterdam websites

Het Boot Huren Amsterdam team heeft daarom bekeken welke talen het beste zouden aansluiten bij de wensen van onze bezoekers en op basis van die analyse besloten de website aan te bieden in maar liefst 7 verschillende talen. Gedurende het najaar 2010 zullen daarom de volgende talen, als aanvulling op Nederlands en Engels, beschikbaar komen:

  • Frans
  • Duits
  • Spaans
  • Italiaans
  • Russisch

Wij hopen hiermee een nog groter publiek te bereiken en de boten van de bij Boot Huren Amsterdam aangesloten rederijen onder een nog groter publiek onder de aandacht te brengen. Eenieder die een boot wil huren in Amsterdam voor een heerlijke rondvaart kan dan al vanaf zijn computer thuis in zijn eigen taal lezen en bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het huren van een sloep, salonboot, trekschuit of IJ boot. Of hij/zij zich nou bevind in Moskou of La Paz! Het maken van een rondvaart in Amsterdam word daarmee een belevenis waarop mensen zich wereldwijd op kunnen voorbereiden, en belangrijker nog, verheugen.

Heeft u vragen over dit onderwerp of suggesties die u met ons wil delen? Plaats dan een reactie bij dit bericht. Het Boot Huren Amsterdam team zal uw feedback altijd ter harte nemen.