Beleef hemelvaartsdag op het water in Amsterdam

Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, 39 dagen na eerste Paasdag en tien dagen voor Pinksteren. Het is een nationale feestdag waar veel mensen een dagje of zelfs een lang weekend erop uit gaan naar onze hoofdstad. Boot Huren Amsterdam verzorgt graag een mooie hemelvaartsdag op het water. Geniet met uw gezelschap al varend van het historische centrum van Amsterdam. U huurt al een boot voor € 179,- per uur.

Varen is het perfecte hemelvaartsdag uitje

Hemelvaartsdag is in veel Europese landen een nationale feestdag. Traditiegetrouw trekken families en vrienden erop uit voor een gezellige dag. Deze Hemelvaartsdag valt in de lente en heeft vaak mooi weer. De perfecte dag om te gaan varen in Amsterdam. Boot Huren Amsterdam helpt u graag bij het organiseren van de perfecte vaartocht.

  • Wij hebben een ruim aanbod aan boten: sloepen, salontjalken en salonboten. Graag kiezen we samen met u aan de hand van uw gezelschap en wensen de perfecte boot.
  • Ook hebben wij diverse cateringmogelijkheden, zodat u kunt genieten van een hapje en een drankje, een verzorgde lunch of een diner aan boord.
  • Mocht het weer toch iets tegenvallen zijn, dan beschikken onze salonboten over een dak en verwarming. Zodat u ook met minder weer comfortabel geniet van uw vaartocht.

U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag met u mee over de invulling van een volledig verzorgde vaartocht afgestemd op de specifieke wensen van uw gezelschap.

Vier hemelvaart in amsterdam
Hemelvaartsdag in amsterdam

Heerlijke sloep en alles was echt tot in de puntjes geregeld! Dit is exact wat je wilt van een ontspannen middagje varen.