Beleef Bevrijdingsdag op het water in Amsterdam

Op 5 mei wordt door het hele land de bevrijding van Nederland gevierd. Maar waar kunt u beter bevrijdingsdag vieren dan in Amsterdam? Door de hele hoofdstad zijn er diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. En met Boot Huren Amsterdam kunt u daarvan op unieke wijze genieten vanaf het water. Huur al een sloep vanaf € 179,- per uur en vaar met uw gezelschap van minimaal 10 personen door de Amsterdamse grachten. Onze overdekte, verwarmde salonboten zijn ook geschikt voor een minder zonnige Bevrijdingsdag. Informeer naar onze vaarmogelijkheden.

Bevrijdingsdag, een feestdag in Amsterdam

Tijdens Bevrijdingsdag wordt de bevrijding van Nederland uitvoerig gevierd in Amsterdam. Er zijn veel activiteiten en evenementen door de hele stad georganiseerd. Wij maken deze dag nog unieker door de bevrijding te vieren vanaf het water. Vaar door het centrum van Amsterdam, terwijl u geniet van alle gezelligheid en festiviteiten langs het water.

Waarom viert u Bevrijdingsdag op het water met Boot Huren Amsterdam?

  • Een nationale feestdag vier je het beste in de hoofdstad;
  • Wij hebben voor elke weersomstandigheid de juiste boot;
  • U ervaart het vrijheidsgevoel pas echt op het water.

Maak uw boottocht tijdens Bevrijdingsdag nog specialer met één van onze arrangementen. En geniet van een hapje en een drankje. U kunt direct een geheel vrijblijvende aanvraag doen. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie (vaak al dezelfde werkdag)! Bel ons op 020 - 624 76 35. Ons team denkt graag mee over een onvergetelijke vaartocht met uw gezelschap door Amsterdam.

Bevrijdingsdag in amsterdam
Bevrijdingsdag uitje in amsterdam

Voor elk weertype is varen geschikt tijdens Bevrijdingsdag

Het weer verschilt nogal flink tijdens Bevrijdingsdag. De koudste Bevrijdingsdag zat tegen het vriespunt aan, en de warmste tegen de 30 graden. We hebben zelfs een witte Bevrijdingsdag gehad. Gelukkig bent u bij Boot Huren Amsterdam niet afhankelijk van het weer. Wij hebben open sloepen waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. En we hebben ook overdekte en verwarmde salonboten voor de koudere Bevrijdingsdag.

Drie tips om de vrijheid te vieren in Amsterdam

Vanaf en op het water is er genoeg te beleven tijdens Bevrijdingsdag in Amsterdam. Door de hele (binnen)stad worden diverse evenementen georganiseerd. Veelal kunt u daar gratis van genieten. Onze drie tips voor deze dag:

  • Tip 1: Op zo'n 100 locaties in Amsterdam kunt u genieten van een vrijheidsmaaltijd. Tienduizenden Amsterdammers schuiven bij elkaar. Veel maaltijden zijn gratis. Wij brengen u graag naar één van de vrijheidsmaaltijden.
  • Tip 2: In het Westerpark wordt elk jaar het Bevrijdingsfestival gehouden. Diverse bands en dj's treden op zeven verschillende podia op. Wij zetten u graag af bij het festival na een fijne boottocht. Of we halen u daar op.
  • Tip 3: Traditiegetrouw wordt Bevrijdingsdag afgesloten met het Concert op de Amstel. Een uniek muziekevenement op het water o.l.v. Het Metropole Orkest en waar de koninklijke familie als eregasten aanwezig zijn. Toegang is gratis.

Informeer naar onze boten en vaararrangementen. Ontdek onze ‘service with a smile’ en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of bel ons op 020 - 624 76 35.

Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.