Boot huren op Koningsdag in Amsterdam

Voor beschikbare boten in 2020, gelieve contact op te nemen.

Een unieke belevenis: exclusief samen met uw gezelschap een boot huren op Koningsdag in Amsterdam. Elk jaar kleuren op 27 april grachten oranje. Mis daarom niet de boot en vier samen met uw vrienden, familie of collega’s Koningsdag op het water. Speciaal voor Koningsdag bieden wij een compleet all-in arrangement aan voor € 140,00 p.p. incl. btw. Dit is gebaseerd op een vaartocht van 4,5 uur en is inclusief boothuur, bemanning en open bar bestaande uit onbeperkt bier, wijn, frisdrank en mineraal water. Op aanvraag kunt u uw vaartocht uitbreiden met verschillende borrelhapjes. Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden door een vrijblijvende aanvraag te doen of te bellen met 020 - 624 76 35. Voor groepen vanaf 20 personen.

Beleef Koningsdag in Amsterdam vanaf het water

Koningsdag is de nationale feestdag waarop Nederland de verjaardag van de koning viert. Elk jaar op 27 april verandert Amsterdam in één grote, oranje, feestende menigte. Boot Huren Amsterdam biedt de unieke mogelijkheid om deze dag vanaf het water te beleven. Drie redenen waarom jij met jouw gezelschap een boot moet huren tijdens Koningsdag:

  • Jullie eigen privé feestje op de oranje gekleurde Amsterdamse grachten
  • Goed georganiseerd en volledig verzorgd door onze professionele bemanning
  • Een uniek drie of vier uur durende all-in vaartocht, al vanaf € 95,- p.p.
Boot huren amsterdam
Boot huren koningsdag
Koningsdag in amsterdam

Bekijk de vaarroute over de oranje gekleurde Amsterdamse grachten

We hebben speciaal voor Koningsdag een prachtig drie en vier uur durende vaartochten samengesteld. We vertrekken vanaf de opstaplocatie Muziekgebouw aan het IJ. Deze opstaplocatie bevindt zich aan de IJ zijde van het Centraal Station. Vanaf dat punt neemt onze kundige schipper je mee over de volledig kolkende Amsterdamse grachten. U hoeft nergens aan te denken tijdens onze volledig verzorgde boottochten. Wij nemen alle zorg uit handen en u hoeft alleen maar te genieten van uw privé feest op de onze luxe boot, terwijl de feestende menigte aan u voorbij trekt. Bekijk de vaarroute op de onderstaande kaart.

Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden door een vrijblijvende aanvraag te doen of te bellen met 020 - 624 76 35. Voor groepen vanaf 20 personen.

Route