SAIL2025 - Welcome the Tall Ships

Op woensdag 20 augustus 2025 is het eindelijk weer zo ver: tientallen Tall Ships varen dan weer richting Amsterdam tijdens de SAIL-In. Langs de oevers staan honderdduizenden fans de schepen én matrozen hoog in de masten op te wachten. Begeleid door honderden andere schepen varen de Tall Ships in een indrukwekkende parade van IJmuiden richting de IJ-haven in Amsterdam. Met dit arrangement bent u letterlijk onderdeel van deze parade en wacht u samen met uw gasten de gigantische schepen op wanneer zij Amsterdam binnen varen.

Programma:
12.30 uur: ontvangst in de SAIL salonhaven met koffie en thee.
13.00 uur: het schip ligt klaar aan de kade en de bemanning heet u welkom aan boord. Ondertussen wordt de lunch geserveerd.
14.00 uur: de Tall Ships komen vergezeld van honderden boten aan in Amsterdam. U vaart samen met uw gasten de imposante vloot tegemoet en begroet samen de mooiste en grootste schepen van de wereld.
15.00 uur: ‘s Middags wordt er aan boord nog een snack geserveerd.
16.30 uur: de kapitein meert af bij de SAIL terminal en neemt afscheid van u en uw gezelschap.

Beschikbaar op woensdag 20 augustus.

Fantastische boot, zoveel sfeer, perfecte schipper en host. Helemaal perfect afgestemd op ons gezelschap. Volledig vertrouwen dat iedereen hiervan zal genieten.