6 maart 2017
User review profile
Het varen was aangenaam, boot is gemakkelijk te gebruiken.
8
Totaalscore
1
Reserveringsproces
10
Service aan boord

22 augustus 2016
User review profile
Super leuke middag gehad, perfect weer en het bootje was makkelijk te besturen. Een onvergetelijke middag en een aanrader!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord

17 augustus 2016
User review profile
Anoniem
DE afstand naar de stad is te groot. Ben al ruim een half uur kwijt om op de Amstel te komen.
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

11 augustus 2016
User review profile
Goede lokatie, prettige boot, redelijke prijs
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces
8
Service aan boord

9 augustus 2016
User review profile
Positieve punten: goede, vriendelijke service. Prima boot. Redelijke ligging t.o.v. centrum. Negatieve punten: zeeburgerkade is niet erg gezellig.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

8 augustus 2016
User review profile
Anoniem
Een mooie ruime boot waar je heerlijk een aantal uurtjes mee door de grachten kan varen.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

31 juli 2016
User review profile
Het was een hartstikke leuke ervaring om met dit bootje door Amsterdam te varen super simpel super comfortabel en heel erg leuk
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

30 juli 2016
User review profile
Top bootje En sturen gaat goed (gezien andere reactie's) Je moet niet verwachten dat een boot net zo reageerd als een auto
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

23 juli 2016
User review profile
Hele fijne sloep, comfortabel, geen lawaai en makkelijk te besturen!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

23 juli 2016
User review profile
Heerlijke boot met comfortabele zitplaatsen en goed bestuurbaar. Voor herhaling vatbaar!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

22 juli 2016
User review profile
Anoniem
De boot op zich is prima. Maar de boot is wel redelijk lastig te sturen en het wat mij betreft iets meer vermogen mogen hebben. Dit zou wel prettig zijn i.v.m. ontwijken van rondvaartboten.
7
Totaalscore
10
Reserveringsproces
7
Service aan boord

18 juli 2016
User review profile
Anoniem
Prima service, nette afhandeling, mooie boten, scherpe prijs
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord

18 juli 2016
User review profile
De boot was comfortabel, veilig en snel genoeg. Daarnaast was de sloep eenvoudig te varen en voorzien van comfortabele (drijf-)kussens. Als er al een opmerking is dan is dat het feit dat een paar bekerhouders gemonteerd op de console een handige en goedkope manier zou zijn om meer gemak te bieden.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord

17 juli 2016
User review profile
De service was top, personeel was flexibel en vriendelijk. De boot was geweldig en het was een hele leuke ervaring.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Anoniem
Prima boot, simpel en goede kwaliteit
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Anoniem
Couple of suggestions. Have a sign for Adam's Boat on the dock as it is not easy to find. Explain a bit better in the email where to park and how to get to the dock. The steering of the boat was very difficult. Perhaps just our boat....don't know...but made for some stressful moments. Service was very good. Boasts were clean and new.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

11 juli 2016
User review profile
Fijne mensen, goede uitleg, mooie boot, elektrisch dus goed voor het milieu, betaalbaar
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

4 juli 2016
User review profile
Groot genoeg, soepele en prettige dienstverlening
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord

20 juni 2016
User review profile
Anoniem
prima boot, wij zijn erg te spreken over het klantvriendelijke optreden van de dienstdoende jongeman.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord

13 juni 2016
User review profile
Anoniem
Leuke en ruime boot, heel makkelijk te varen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

30 mei 2016
User review profile
Anoniem
Jaap was super friendly to me from the beginning, very clear with instructions, on time, and easy going. The boat was way bigger than we thought so it was nce to have more space and to enjoy our view of the city. There was a little table where we could place our snacks and drinks. So we had a little picknic on the boat. Very nice trip.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

22 mei 2016
User review profile
Het zijn prettige bootjes, goed betaalbaar. Echter is het wel handig om in de informatie goed aan te geven dat er een borg gevraagd wordt, dat staat namelijk niet in de reserveringsbevestiging vermeld.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord

22 mei 2016
User review profile
Het bootje vaart heerlijk en is lekker ruim. De stuur werkt wel wat trager kwa reactie maar daar wen je wel aan na een korte tijd
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord

7 mei 2016
User review profile
Anoniem
We hebben een geweldige dag gehad. Mooie boot en makkelijk te besturen. Aanrader!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.