Beoordelingen Salontjalk Bota Fogo

Uitgelichte beoordeling over Salontjalk Bota Fogo

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salontjalk Bota Fogo">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salontjalk Bota Fogo zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Perfect. Goede voorbereiding en bespreking. Uitstekend contact. Goede schipper en bediening. Het eten was voortreffelijk.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salontjalk Bota Fogo en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,2

6 juli 2015
User review profile
mevrouw de Mul
De boot is geweldig alleen vond ik het niveau van het buffet onder de maat.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

6 juli 2015
User review profile
Ellen Rijnders (SPIE Nederland B.V.)
was gewoon prima
8
Totaalscore
5
Reserveringsproces
7
Service aan boord

5 juli 2015
User review profile
Anoniem
We. hebben een fantastische vaart gehad. We zijn voor een verjaardagsfeestje geweest en hebben zo een plezier gehad. De service was prima, het eten heerlijk en de skipper heeft zich aangepast op wat iedereen graag zou willen doen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

29 juni 2015
User review profile
heer Wunnik
Was een prima boottocht met leuk en gezellig personeel. Iedereen heeft ervan genoten en was ook ontspannen. Echt prima voor ons team uitje + leuke vaarroute door de grachten van amsterdam.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

29 juni 2015
User review profile
Fred Koenis
Originele boot, zeer vriendelijke kapitein en crew die "oog" hebben voor de gasten. Catering prima. Amsterdam Boats: knijp je handen dicht met deze mensen!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 juni 2015
User review profile
mevrouw Helle
Wij hebben allen zeer genoten op 21 juni 2015 van het boottochtje. Het eten was super, de sfeer was goed, de boot zag er netjes en verzocht uit en het personeel deed het uitstekend!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

23 juni 2015
User review profile
mevrouw Logher
Goede service van tevoren & achteraf, maar boot was de dag zelf een kwartier te laat met als gevolg dat we niet de volle twee uur hebben kunnen varen.
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
7
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

22 juni 2015
User review profile
lillian elekan
Fantastische trip gehad, vriendelijk personeel, lekkere hapjes, alles op tijd!
10
Totaalscore
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

15 juni 2015
User review profile
Anoniem
Zeer gemakkelijk om te contacteren, alles verliep heel goed, heel mooie ervaring voor onze klanten.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

13 juni 2015
User review profile
mevrouw van Leuken
Super goede service
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

7 juni 2015
User review profile
Martin van der Linden
We werden goed geholpen, de boot was mooi en personeel aan boord hoffelijk en gastvrij.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

29 april 2015
User review profile
heer Wijman
Fantastische boot, geweldig ingericht voor ons gezelschap van ongeveer 55 personen: zit en stagedeelte. Het achterdek werd ook benut, al was het frisjes. Zeker voor herhalign vatbaar.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

28 april 2015
User review profile
heer Masselink
Goede snelle offerte. Aanpassingen op de offerte werden snel verwerkt. Kortom, flexibel en adequaat in mail en telefonisch contact
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
5
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

28 april 2015
User review profile
heer Driessen
De bemanning is fantastisch en het schip geeft unieke mogelijkheden.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 april 2015
User review profile
heer van Swaay
Alles dik in orde. Bovenal goede kwaliteit catering, drank etc en zeer goede en hartelijke/vrolijke bediening/service. idem mbt offerte, informatie, rekeningen etc.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

13 april 2015
User review profile
heer Heijn
Zeer mooie authentieke boot, perfecte schipper Onno , mooie route, vriendelijke gastvrouwen
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

10 april 2015
User review profile
mevrouw Staalman
Het is een absoluut feest om met de Bota Fogo te varen, ten eerste de boot zelf is een plaatje, met het mooie weer is het goed toeven op het achterdek en niet onbelangrijk Onno is een stuurman pur sang, het is ongelofelijk hoe hij de boot door elke Amsterdamse gracht loods! alle lof ook voor hem!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

10 april 2015
User review profile
heer de Bie
A true professional organized sail experience to discover and enjoy Old Amsterdam together with colleagues friends and or family
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

16 maart 2015
User review profile
Anoniem
Volledig naar wens
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

16 januari 2015
User review profile
mevrouw Rhee
Jammer dat de kaasfondue niet echt warm was wij serveren, later wel. Ten weinig groente maar verder alles super! fantastisch personeel doe avond! Vertel het ze alsjeblieft!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

8 januari 2015
User review profile
Anoniem
Het was een geweldige tocht met lekkere happen en borrels! Een aanrader!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
mevrouw Spaans-Schaeffer
De boottocht was leuk, het was bekend dat 80 man het maximum was voor de boot. Er was me niet gezegd dat het echt propvol zou zijn, mensen moesten blijven staan en daardoor niet door de ramen konden kijken en heel het light festival aan ons voorbij is gegaan, eigenlijk het hele idee dat we vaarden beleefde je niet. Ook was het niet mogelijk om de jassen enigszins kwijt te kunnen, die wel nat waren van de regen. Het was wel ontzettend gezellig en men heeft meer dan genoeg kunnen eten en drinken, de dames hebben hard gewerkt en de schipper was erg vriendelijk.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
7
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

5 november 2014
User review profile
Yolanda Castellon
Wij hebben maandag een geweldige avond gehad aan boord van de Bota Fogo. Complimenten aan de schipper en de bediening, het was super!!
10
Totaalscore

17 september 2014
User review profile
j. schipper
Vriendelijk behulpzame bemanning
9
Totaalscore

4 juli 2014
User review profile
Anoniem
Zeer leuke tocht door Amsterdam gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel
8
Totaalscore

3 december 2013
User review profile
Louis Bottinga
Dit is echt een topper, zowel de boot als de bemanning zijn van een hoog niveau en met een kwalitatief goede catering!!!!
9
Totaalscore

19 november 2013
User review profile
Esther Koedam
Prachtige niet alledaaagse route gevaren, met dank aan schipper Onno! De vaart was fantastisch en uitstekend verzorgd.
10
Totaalscore

16 september 2013
User review profile
Anoniem
.
7
Totaalscore

9 juni 2013
User review profile
Anoniem
wat een mooie boot; wij waren met familie uit Oostenrijk varen en iedereen was zwaar onder de indruk!!
10
Totaalscore

15 februari 2013
User review profile
Frank van den Berg
Wij hebben gisteren een geweldige avond gehad aan boord van de Bota Foga. Al onze gasten hebben genoten van de boot amsterdam en het diner. Ook de complimenten aan de schipper en de bediening echt top allemaal. Bij deze wil ik ook de schipper en de bediening bedank voor de geweldig verzorgde avond. Alles was op de Bota Foga op 14-02-2013. Met vriendelijke groet, Frank en Janna
10
Totaalscore

7 januari 2013
User review profile
Let Schutter
Zaterdag was helemaal fantastisch en wat een topboot! Aardige schipper en "gastvrouw"(was een man) helemaal top! Raad je zeker aan bij anderen. Achteraf bleek dat ook mijn twee neven hadden gevaren op deze boot tijdens hun huwelijk, de wereld is klein (of er zijn gewoon weinig mooie boten haha) Tot een volgende keer groetjes
9
Totaalscore

15 december 2012
User review profile
Thijs van der Kwast
8
Totaalscore

23 oktober 2012
User review profile
Sebastiaan Zumpolle
Hallo Jasmijn, Dinsdag was perfect! Heel erg bedankt voor alles! Douwe was een bekwame en attente schipper, de hapjes waren super en zelfs het weer werkte mee. Ik heb Elisabeth ook al onze positieve feedback gegeven. Het was echt heel erg bijzonder om dit met onze vriendin te kunnen delen. Ik kreeg via facebook al vragen hoe we de boot gehuurd hebben, dus ongetwijfeld zal er nog wel klandizie jullie kant op komen! Ik ga je in ieder geval van harte aanbevelen. Hartelijke groet!
8
Totaalscore

23 oktober 2012
User review profile
Fiona Mackay
Hoi Richard, De vaart is perfect verlopen! De gasten waar erg enthousiast. Ik vond schipper Onno ook fijn om mee te werken; erg aardig en flexibel. Dank dus! Op naar de volgende vaartjes :)
8
Totaalscore

22 oktober 2012
User review profile
Robert Engelkens
Schitterende boot, chef Abbu van Blue Pepper bedankt voor het heerlijke eten wat je aan boord voor ons hebt gemaakt. U ziet ons snel weer.
9
Totaalscore

3 oktober 2012
User review profile
Anoniem
De huwelijksvaartocht verliep erg prettig. Onze gasten uit het buitenland hebben genoten van het schitterende decor en deze mooie boot. Amsterdam Boats heel veel dank!
9
Totaalscore

2 oktober 2012
User review profile
Anoniem
Geweldige ervaring, gastvrouw Mandy en Louise nogmaals dank voor jullie goede zorgen. Er is nog een jas aan boord blijven liggen kunnen wij deze volgende week ophalen?
8
Totaalscore

28 september 2012
User review profile
Anoniem
De boot was goed op tijd en we waren erg te spreken over de service. Het weer viel helaas wat tegen maar gelukkig is de boot verwarmd en overdekt. Geweldige ervaring en een schitterend schip! Tot de volgende keer. - Els Plaijzier
8
Totaalscore

11 september 2012
User review profile
Bart Verboom
We hebben een heerlijke vaartocht gehad. Wat een geweldige ervaring om met een gezelschap van 45 personen op deze chique boot te varen. Het open dak was spot-on (ondanks de enigszins wisselvallige voorspellingen). Hartelijk dank voor de goede zorgen. Zowel in de voorbereiding als tijdens de vaartocht.
9
Totaalscore

10 juli 2012
User review profile
Erik Stulemeyer
Ons zakelijk evenement op de Bota Fogo was erg geslaagd, hulde voor kapitein Onno die ons ook goed manoeuvreerde door de kleinere grachten. Wij zullen u en de schitterende Bota Fogo zeker aanraden.
8
Totaalscore

10 juli 2012
User review profile
Mirjam Melles
Wat een boot! Erg mooie ervaring om met 30 personen aan 1 lange tafel te kunnen dineren met het dak open. Ook de wijnen waren van uitstekende kwaliteit.
9
Totaalscore

27 april 2012
User review profile
Ruud Blok
Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor de zeer geslaagde middag op de Botafogo. Alle was echt heel goed en prima geregeld, van de vaartocht tot en met de catering. Met de complimenten voor Onno en Joyce, die beiden zeer zeker hebben bijgedragen aan deze leuke en zeer geslaagde middag.
9
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.