Beoordelingen Salontjalk Anna Maria

Uitgelichte beoordeling over Salontjalk Anna Maria

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salontjalk Anna Maria">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salontjalk Anna Maria zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Ik heb zojuist aan mijn familie verteld hoe leuk het was. Zeker tijdens het Amsterdam light festival, omdat je vanaf de boot alles goed kunt zien. We hebben genoten onder het genot van een borrel en een bitterbal. Gezellig om dit zo als nieuwjaarsactiviteit te doen! Daarnaast ook erg goed geregeld: de boot was van alle gemakken voorzien. Schipper en ober ook erg gezellig!
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salontjalk Anna Maria en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
8,9

15 juni 2015
User review profile
mevrouw Groot
Het is prachtig om door Amsterdam te varen. De gastvrouwen waren heel vriendelijk en het was een prachtige boot!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

21 mei 2015
User review profile
mevrouw Groen
mooi, fijne boot, prettige bediening.
9
Totaalscore
6
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

15 mei 2015
User review profile
mevrouw Wille
Positieve ervaring, fijne boot en vriendelijk personeel
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

15 mei 2015
User review profile
mevrouw Hekster
Goede communicatie en alles op tijd!
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

28 april 2015
User review profile
mevrouw Khattab
Het was een heel fijne boot! Aardige bemanning die alles helder uitlegde en open stond voor input voor de route. Heerlijk dek en ook aan de voorzijde was het lekker in de zon vertoeven.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

23 april 2015
User review profile
mevrouw Maathuis
Personeel van Amsterdam Boats heel behulpzaam en meedenkend. verder alles keurig verzorgd.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

22 april 2015
User review profile
mevrouw Maathuis
goede kwaliteit, service
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

19 april 2015
User review profile
Anoniem
de boot was prachtig, op tijd, nam een mooie route (voorzover ik het heb kunnen zien gezien alle speeches waarmee we werden vermaakt). Wel vind ik het huren van een boot in amsterdam relatief duur.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

6 april 2015
User review profile
mevrouw Struyk
Het is allemaal prima verlopen met veel medewerking!
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

30 maart 2015
User review profile
heer Gommers
Het was zoals altijd super geregeld!
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

26 januari 2015
User review profile
Anoniem
Wij hebben een zeer leuke vaartocht gehad!
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

15 januari 2015
User review profile
mevrouw van Holland
Ik heb de eindfactuur nog niet gezien maar we hadden zoutjes besteld. Ik zag een aantal schaaltjes staan en ik heb niet gezien of dit is bijgevuld maar het bedrag wat er voor gerekend zou worden vind ik enorm hoog! Verder zeer tevreden, was erg leuk, leuke schipper en zeer gezellige/gastvrije bediening.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
mevrouw Kuulkers
Ging vlekkeloos, geen zorgen en de kwaliteit/prijsverhouding was ook goed.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
Anoniem
In een woord: súper. Hartelijk dank voor een onvergetelijke avond!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 juli 2014
User review profile
Anoniem
Bedankt voor alle goede zorgen, onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad.
9
Totaalscore

11 juli 2014
User review profile
Anoniem
Leuke vaartocht en goed eten! Fijn dat de boot open kon gezien het mooi weer was. Groeten, Dominique
8
Totaalscore

22 mei 2014
User review profile
Frans Flippo
Fijne vaartocht, vriendelijke schipper, alles was perfect geregeld. Veel dank!
9
Totaalscore

15 augustus 2013
User review profile
Karin van der Veen
De boot en schipper waren super. Er moet alleen goed vermeld worden hoeveel ZITplaatsen op de boot zijn i.vm. ouderen. Was ook keurig op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats. Op de factuur die naderhand per e-mail wordt toegestuurd v.w.b. de aan boord bestelde drankjes kan duidelijker worden vermeld dat deze reeds aan boord betaald zijn. Het is mischien een idee om oop het end van de rekening achter de post: Nog te voldoen een 0 te schrijven.
7
Totaalscore

15 mei 2013
User review profile
Jannie van Beek
Het was goed geregeld, leuke gids, goede bediening en lekkere hapjes.
8
Totaalscore

23 oktober 2012
User review profile
Clementine Vossius
Geweldig en fantastisch! Leuke vaartocht, goed weer. Ook zeer tevreden over gastvrouw Mandy, goede service !
8
Totaalscore

22 oktober 2012
User review profile
Wietske de Nooijer
Service en catering top, boot mooi en authentiek. Opstaplocatie was wat aan de krappe kant ivm vele boten die wilden aanmeren.
9
Totaalscore

22 oktober 2012
User review profile
Frederik Ooijevaar
Erg geslaagd, bedank de kapitein Date en gastvrouw Louise voor hun prettige service aan boord.
8
Totaalscore

3 oktober 2012
User review profile
Anoniem
Leuk en lekker eten! Tot de volgende keer. (hopelijk snel)
9
Totaalscore

1 oktober 2012
User review profile
Anoniem
Oergezellig schip. Bedank kapitein Date, wij voelden ons erg veilig aan boord.
8
Totaalscore

27 september 2012
User review profile
Anoniem
Mijn afstudeer borrel was top! Iedereen vond het leuk om te varen juist omdat deze boot ook helemaal open kan. Veel gedronken, lekkere BBQ en goede service.
8
Totaalscore

26 september 2012
User review profile
anneke braam
prettige bediening. prettige bootsman. kon aangenaam vertellen. het was prettig verblijven op de anna maria. we kunnen het een ieder aanraden. groeten anneke braam
7
Totaalscore

25 juni 2012
User review profile
Chartlotte en Paul
Lieve mensen van Rederij Amsterdam Boats, en vooral Elise, Ontzettend bedankt voor een onvergetelijk vaartocht gisteren met de Anna Maria op de grachten. Wij hebben zo'n onwijs gave huwelijksdag gehad en de vaartocht was daar een super bijdrage in.
9
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Michiel Post
Prima boot, uitstekende schipper en mooie tocht
7
Totaalscore

26 april 2012
User review profile
Robin Nieland
Eigenlijk gewoon een perfect verzorgde vaartocht gehad. Comfortabele boot en smakelijk buffet. Met dank nog aan Elise voor alle adviezen.
9
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.