Beoordelingen Salontjalk Anna Maria

Uitgelichte beoordeling over Salontjalk Anna Maria

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salontjalk Anna Maria zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Ik heb zojuist aan mijn familie verteld hoe leuk het was. Zeker tijdens het Amsterdam light festival, omdat je vanaf de boot alles goed kunt zien. We hebben genoten onder het genot van een borrel en een bitterbal. Gezellig om dit zo als nieuwjaarsactiviteit te doen! Daarnaast ook erg goed geregeld: de boot was van alle gemakken voorzien. Schipper en ober ook erg gezellig!
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salontjalk Anna Maria en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
8,8

25 september 2017
User review profile
Erg mooie boot, boven/buiten dek is niet echt kind vriendelijk.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

20 augustus 2017
User review profile
Interessante rondvaart, lekker eten, vriendelijke stuurman, mooie boot met open dak wat mooie uitzichten leverde
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

24 juli 2017
User review profile
mooie boot, prima schipper en geode verzorging door de dames.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

8 juli 2017
User review profile
Tijdens de vaart van 3 uur was het niet mogelijk om naar het toilet te gaan. Dit was echt heel vervelend. Verder was een tijdje het bier niet koud vanwege stroomuitval. De alternatieve biertjes vielen niet in de smaak. Verder tevreden. Aardige mensen, prima bbq (wat te weinig kruidenboter maar verder uitstekend), goed gevaren.
6
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

5 juli 2017
User review profile
Anoniem
De Anna Maria is een prachtig schip, vriendelijke kapitein en hostess
8
Totaalscore
7
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

5 juli 2017
User review profile
Super friendly staff with a smooth ride of Amsterdam. My entire team had a wonderful time on your boat and would definitely book through you again should we come back here for a team off-site
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

3 juli 2017
User review profile
In vergelijking met andere boten (die op de grachten rondvaren) een erg mooie uitstraling en niet te krap. Daarnaast was de service op de boot perfect en liep alles vlekkeloos.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

28 juni 2017
User review profile
Het is eens wat anders om wat met vrienden en familie te doen
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
5
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

19 juni 2017
User review profile
schitterende boot, prettige ervaring
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

15 juni 2017
User review profile
Super mooie boot met leuk personeel
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

12 juni 2017
User review profile
Prachtige boot, mooie rondvaart gehad.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
7
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

7 juni 2017
User review profile
Super fijne trip. Gezellig personeel.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

17 mei 2017
User review profile
Wij maken al verschillende jaren gebruik van de Bota Fogo. Tot volle tevredenheid.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

13 mei 2017
User review profile
Was fantastische boot!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

21 april 2017
User review profile
Plezierig varen door AMS en de verstrekte diensten zijn professioneel en goed
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

5 april 2017
User review profile
mooie boot en vriendelijk personeel.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

3 april 2017
User review profile
Prachtige boot, heel leuk personeel
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

1 april 2017
User review profile
Leuke avond gehad
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

17 maart 2017
User review profile
Supermooi tjalk! leuke mensen in de bediening en een leuke schipper. Heel ontspannen en leuk. Kan niks negatiefs bedenken. Iedereen was positief.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

12 januari 2017
User review profile
Prachtig schip, met mooi inrichting binnen en een fijn buitenplek - van alle gemakken en plezier voorzien!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

19 december 2016
User review profile
Zeer zeker! Prachtige boot die er veel mooier uitziet dan standaard rondvaartboten. Heel fijn ook dat we konden opstappen op een door ons gekozen locatie.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

15 december 2016
User review profile
Leuke boot en vriendelijk personeel
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

15 december 2016
User review profile
Wel even bekijken of je het schip niet overlaad. Het wordt aangeboden voor 60 man maar zelfs bij 49 kan dat niet in het ruim en moet het achterdak worden benut. Hoe ga je dat doen bij regen?
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

4 december 2016
User review profile
Mooie boot, en zeker heel wat anders dan een rondvaartboot!
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

27 november 2016
User review profile
De tocht was hardstikke leuk en gezellig en de boot erg sfeervol. Wel vonden we de boot te klein voor 40 personen borrelen. Dat bleek toen iedereen aan boord gaan. Toen moest de drank vanuit het bargedeelte naar achter doorgegeven worden, was echt te krap om heen en weer te lopen. Het weer was koud, maar droog en windstil dus ca 15 mensen gingen buiten zitten. Daardoor was het prima te doen, maar met 40 personen binnen borrelen is wel echt enorm krap.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

22 november 2016
User review profile
Anoniem
Hele fijne boot, vriendelijk personeel, lekker eten. Muziek was slecht te horen, maar zelfs dat maakte niet echt uit.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

17 november 2016
User review profile
Ja, voldeed aan alle beloofde punten, zie verder motivering.
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

3 november 2016
User review profile
Goeie service, Aardig personeel, top materiaal. Echter vond ik het aantal mensen op de boot echt te veel, dit vonden jullie goed. Daar was ik het echt niet mee eens, het was gewoon te veel van het goede.
7
Totaalscore
7
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

1 november 2016
User review profile
Anoniem
Alles was uitstekend!
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

31 oktober 2016
User review profile
Veel ruimte op het dek buiten. Erg geschikt voor grotere groepen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 september 2016
User review profile
X
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 september 2016
User review profile
sinds kort hoor ik ook klachten over de geluidskwaliteit op de boot. Dit is voor de gidsen die wij gebruiken erg onwerkbaar en ook voor de deelnemers geen ideale sounds als het aan alle kanten kraakt. Vooral ook jammer dat ondanks dat het van te voren is aangegeven, het niet gerepareerd is. Dat vinden wij wel echt een kwalijke zaak. Echter zijn en blijven het wel de mooiste boten in de Amsterdamse grachten. Zou dus afhankelijk zijn van het doel van de rondvaart of ik amsterdam boats nog zou aanraden.
6
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

25 september 2016
User review profile
Mooie boot, goede service, snelle respons
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

22 september 2016
User review profile
excellent feedback from guests who had a fantastic trip. staff and catering were really great.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

13 september 2016
User review profile
De Anna Maria is een prachtige boot en de vaartocht was nog beter dan verwacht. Uiteraard hielp het weer mee, maar ook het varend personeel was erg vriendelijk. Het was heel relaxt.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Kwaliteit van de catering

12 september 2016
User review profile
De schipper heeft goed gecommuniceerd waar, wanneer en hoe laat hij aanwezig zou zijn op de afgesproken locatie voor de pick-up. Tevens was de bediening en assistentie van de head-office zeer goed. Alles is zeer soepel verlopen
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

31 augustus 2016
User review profile
De crew aan board zoals alle medewerkers op kantoor waren ontzettend vriendelijk en professioneel.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

18 augustus 2016
User review profile
Mooi Schip
7
Totaalscore
7
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

25 juli 2016
User review profile
leuke rondvaart, prima kaptein en goede verzorging aan boord (natje en droogje)
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

14 juli 2016
User review profile
Boottocht was erg leuk, goed personeel, mooie route.
8
Totaalscore
6
Reserveringsproces
8
Service aan boord
3
Kwaliteit van de catering

12 juli 2016
User review profile
Zijn de leukste boten in de grachten
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

11 juli 2016
User review profile
Erg sfeervolle antieke boot. Mooi passend voor ong 35 personen. Bijpassende bar en super bediening.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 juni 2016
User review profile
Fijne ervaring, leuke boten, vriendelijke schipper
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 juni 2016
User review profile
We hadden de Boot Anna Maria gehuurd. We waren met 24 mensen. de schipper en barman waren erg vriendelijk en verleenden super service. We hadden mooi weer, dus de boot was open (zonder dak) genoeg ruimte, we hebben zelfs nog gedanst op de boot, het was erg fijn om met deze boot te varen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 juni 2016
User review profile
Anoniem
Hoewel ik zelf niet aanwezig was, heb ik niets dan positieve berichten gehoord. Mocht iemand ooit not een bedrijf voor een boottocht zoeken zal ik jullie zeker aanraden.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

21 juni 2016
User review profile
Het is de 2e keer dat wij deze boot hebben gebruikt voor een evenement en het zal zeker niet de laatste keer zijn alhoewel het regende!
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

20 juni 2016
User review profile
Sander en Sjoerd zijn topgasten. Ook de schipper was flexibel en prettig.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

17 juni 2016
User review profile
Dit heb ik vorige week nog gedaan. Amsterdam Boats boven blue boats aangeraden i.v.m. de leukere boten waar gebruik van wordt gemaakt wat ook ten goede komt in sfeer en de ervaring. Is toch leuker dan in zo'n glazen kast door de grachten te varen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

14 juni 2016
User review profile
Anoniem
Absoluut!
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

30 mei 2016
User review profile
een fraaie boot met goede faciliteiten
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.