Beoordelingen Salonboot Ondine

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Ondine

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Ondine zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Zeer waarschijnlijk, erg fijne ervaring (voor de 2 keer by the way)
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
9
Hoe beoordeelt u Salonboot Ondine en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
9
Gemiddeld cijfer
9,1

9 maart 2015
User review profile
Prima schip, vriendelijke bemanning, lekkere happen
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

2 maart 2015
User review profile
Alles was perfect en nog iets beter !!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 maart 2015
User review profile
voor mij was het een fijne tocht, er ware mensen die het helaas erg koud haden, meeste waren wel erg blij mee
7
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

23 februari 2015
User review profile
Prima ervaring, zowel bij maken afspraken als bij de tocht zelf. Mooie, knusse boot.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

19 februari 2015
User review profile
Mooie boot, goede ambiance, prima service.
7
Totaalscore
7
Reserveringsproces
7
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

10 februari 2015
User review profile
Goede en snelle service tijdens het reserveringsproces. Ook speciale wensen m.b.t. het eten voor onze buitenlandse gasten werden goed en snel opgepakt!
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

10 februari 2015
User review profile
Anoniem
Vriendelijk personeel, goede service, helemaal naar wens.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

20 januari 2015
User review profile
Prima vaartocht, aardige kapitein.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

14 januari 2015
User review profile
Het was allemaal fantastisch geregeld. Niets op aan te merken. Ga zo door. Wij zullen in ieder geval gebruik van jullie blijven maken.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

8 januari 2015
User review profile
Wij waren echt super verrast. Wat is de Salonboot Ondine een prachtige boot om met relaties over de Amsterdamse wateren te varen. Het Light Festival was een ware belevenis echt een aanrader!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

8 januari 2015
User review profile
Wij hebben een prachtige tocht gemaakt met een vriendelijke en ervaren bemanning. De boot lag al op ons te wachten en de bemanning was zeer behulpzaam bij het aan- en van boord gaan. De boot was schoon en de drankjes waren in orde alleen vond ik dessert aan boord - een gebakje - een beetje uit de toon vallen t.o.v. het diner. De prijs/kwaliteit is goed en dit is voor ons voor herhaling vatbaar. Bedankt en met vriendelijke groet, Kees Noortman
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
Wij vonden de boottocht zeer geslaagd!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
Super sfeer aan boord!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
7
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
mindere score van service komt door het volgende: Was beloofd een welkoms drankje bij opstap, echter was deze er toch niet. grote domper
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
5
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
alles was prima verzorgd, vanaf reservering tm de vaartocht zelf.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

7 januari 2015
User review profile
Fijn gevaren, makkelijk contact en goede mensen aan boord.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 december 2014
User review profile
Het was eigenlijk perfect, werkelijk niets op aan Te merken. Een heel leuke tijd. Dank Groet Marc
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

29 november 2014
User review profile
Anoniem
Leuke avond gehad , heerlijk gegeten.
9
Totaalscore

28 november 2014
User review profile
Anoniem
Super!
8
Totaalscore

3 november 2014
User review profile
Anoniem
goede en vriendelijke service
8
Totaalscore

22 september 2014
User review profile
Anoniem
We hebben een heerlijke familiefuif op het water gehad.
10
Totaalscore

17 september 2014
User review profile
Aardige kapitein en bediening
9
Totaalscore

25 augustus 2014
User review profile
Anoniem
nihil
9
Totaalscore

28 april 2014
User review profile
Our group enjoyed our dinner cruise. The skipper and hostess were very hospitale. The boat was lovely and comfortable and the food was great. Over all it was a lovely time.
8
Totaalscore

11 februari 2014
User review profile
Very nice experience! great boat ,service, food and atmosphere! thank you. kind regards. Irina
10
Totaalscore

30 oktober 2013
User review profile
Ik zou graag wat meer proactieve communicatie van jullie kant hebben gezien. De rest was goed geregeld, wij hebben een fantastische dag gehad! Bedankt! Mvg, Aneta & Craig
9
Totaalscore

15 oktober 2013
User review profile
Anoniem
Pannenkoeken arrangement was het enige minpunt. Het was geen pannenkoek, maar 1 flesje dat in 2 happen weg is.
9
Totaalscore

24 september 2013
User review profile
Fantastische boot, leuke kapitein en een prima service / BBQ menu! Zeker voor herhaling vatbaar, belangrijker nog; onze relaties vonden het geweldig!
9
Totaalscore

22 september 2013
User review profile
Anja en Roel zijn een geweldig duo (Schipper en gastvrouw) en spelen moeiteloos in op het gezelschap. De boot is sfeervol, stijlvol en heel gezellig en intiem. Een absolute aanrader voor iedereen die met een klein gezelschap helemaal privé door Amsterdam wil varen. Gewoon doen!
10
Totaalscore

14 september 2013
User review profile
Aardige kapitein en stewardess, zeer professioneel.
8
Totaalscore

13 september 2013
User review profile
Erg leuke boot! Goeie schipper en prima hapjes en drankjes. Mooi op tijd aanwezig!
9
Totaalscore

16 augustus 2013
User review profile
We hebben zeer genoten op donderdag 15 augustus, zowel van de prachtige boot als van de service van 'skipper', gastvrouw als kok van de catering. Iedereen heeft een heerlijke avond gehad.! mr. R. Metselaar
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Mooie boot. Volop ruimte. Prima prijs/kwaliteit verhouding
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
1 = sehr gute Qualität bei Boot und Personal!!!
10
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Anoniem
De boot/catering/kapitein alles top! Het enige minpunt is dat de boot met 25 opvarenden toch wel erg vol was, waardoor men lastig kon variëren van plek en de groep weinig mingelde.
9
Totaalscore

13 mei 2013
User review profile
Boot goed. Service goed. Schipper en dame bediening goed en aardig. Boot op tijd. Schipper flexibel met route varen! Gasten allemaal enthousiast. Voor herhaling vatbaar.
8
Totaalscore

22 april 2013
User review profile
Anoniem
Luxe boot met een zeer vriendelijke schipper!
8
Totaalscore

26 maart 2013
User review profile
Leuke boot, prettige schipper en gastvrouw!
8
Totaalscore

25 februari 2013
User review profile
Hele fijne middag gehad! Hollands buffet was heerlijk!
9
Totaalscore

12 februari 2013
User review profile
Achteraf hadden wij beter het diner vooraf kunnen bestellen , dit was ons niet duidelijk uitgelegt. De steiger die normaal gesproken gebruikt wordt bij het eten in de waag was nu niet bereikbaar, waardoor wij meer moesten lopen. dit kregen wij te horen van de kapitein en dit hadden wij van u moeten horen. Wij hadden meer willen horen van de omgeving. De verzorging en de bediening was prima.
7
Totaalscore

18 december 2012
User review profile
Wij hebben een super gezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten gehad. De high Tea was ook top geregeld!!!
8
Totaalscore

1 oktober 2012
User review profile
De boot was wat aan de late kant
8
Totaalscore

1 oktober 2012
User review profile
We waren met 15 vrouwen. Er waren 5 flessen witte wijn ingekocht. Wel heel veel bier. Maar ja, dat drinken vrouwen niet echt.. Maar de schipper en het meisje van de bediening waren top!
8
Totaalscore

6 september 2012
User review profile
Zeer gezellig, en de catering was subliem!!! Wij hebben genoten!!! Personeel was ook heel vriendelijk.
8
Totaalscore

19 augustus 2012
User review profile
De serviice aan boord was uitstekend. We hebben een geweldige dag gehad.
8
Totaalscore

13 augustus 2012
User review profile
we hebben een geweldige mooie zonnige middag gehad met dank aan de schipper en aan Louisa voor de prima tocht en de goede bediening.
8
Totaalscore

28 juni 2012
User review profile
Wij hebben een heerlijke vaart gehad. Alles was voorzien. Zeer aardige schipper.Aan te raden voor anderen en een volgende keer.
8
Totaalscore

22 juni 2012
User review profile
De Ondine is een lust voor het oog en ook de service was pico bello. Hartelijk dank voor de geweldige ervaring. Ik geef een 10.
10
Totaalscore

4 juni 2012
User review profile
Uiteindelijk was de Ondine niet beschikbaar en hebben we op de MUze gevaren. Top crew, heel gezellig. De zit aanboord zijn niet echt praktisch maar verder alles top.
8
Totaalscore

6 maart 2012
User review profile
Anoniem
De boot was mooi en verzorgd. schipper was precies op tijd. Service was goed. Technische apparatuur voldeed.
8
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.