Beoordelingen Salonboot Ondine

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Ondine

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Ondine">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Ondine zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Zeer waarschijnlijk, erg fijne ervaring (voor de 2 keer by the way)
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
9
Hoe beoordeelt u Salonboot Ondine en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
9
Gemiddeld cijfer
9,1

23 februari 2020
User review profile
Anoniem
Het is gewoon een te gekke ervaring!
9
Totaalscore
6
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

23 januari 2020
User review profile
heer Putter
Fantatische boot en fijn dat je met je eigen groep ook kan zijn....wij hadden een bedrijfsuitje
10
Totaalscore
5
Reserveringsproces
7
Service aan boord
5
Kwaliteit van de catering

12 januari 2020
User review profile
Anoniem
We zijn Amsterdammer en houden steeds meer van deze pracht stad
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 december 2019
User review profile
mevrouw Hiel
Alles volgens afspraak, vlot, soepel en flexibel. Heerlijke boot voor een gezelschap van 20 personen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

26 december 2019
User review profile
mevrouw van Mourik
goed georganiseerd en een hele leuke schipper Douwe die veel weet en vertelde over A'dam en ALF
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

24 december 2019
User review profile
mevrouw Limaheluw
Erg tevreden!
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

15 december 2019
User review profile
mevrouw van Lomwel
Bijzonder leuk uitje en mooie manier om het Amsterdam light festival te bezoeken
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
4
Kwaliteit van de catering

13 december 2019
User review profile
mevrouw Gagestein
Prettig contact met reserveringen, personeel en mooi product
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

6 december 2019
User review profile
Marieke Mannens
Het was een fantastische ervaring op het water met salonboot Ondine waar we hebben genoten van authentiek Amsterdam en de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Wij danken kapitein Ton en Carla voor de zeer vriendelijke goede verzorging, gastvrijheid en flexibiliteit. Met een grote glimlach verlieten we de boot.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

29 november 2019
User review profile
mevrouw Zaal
Geweldig! Need I say more?
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 november 2019
User review profile
heer Visser
Prima boot voor kleinere gezelschappen! Zodra de zijluiken opengaan, zoals bij het aan boord halen van het buffet, komt er veel koude naar binnen gedurende de herfst-/winterperiode. Dus graag deze zijluiken zo kort als mogelijk open temeer daar sommige gasten stemmig gekleed waren. Attent en klantvriendelijk personeel aan boord zowel de gastvrouw als de schipper.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

10 november 2019
User review profile
mevrouw Schoemacher
Mooie boot en top hostess
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

6 november 2019
User review profile
heer Smits
Fijne tocht, goed geregeld, geen verbeter punten. Mvg. Ben Smits, Kyocera
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

5 november 2019
User review profile
heer Verlinden
Het was prima geregeld dus waarom niet
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

27 oktober 2019
User review profile
heer van den Brande
Heel leuke ervaring. Een aangename manier om de stad te zien uit de drukte.
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

17 oktober 2019
User review profile
mevrouw van der Ploeg
Charmante boot, leuke schipper Onno, zeer attente Mascha, originele vaarroute
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

16 oktober 2019
User review profile
heer van der Horst
Mooie boot, goede service, leuke tour
9
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

23 september 2019
User review profile
mevrouw van Goor
Het is een hele mooie Salonboot. Door zijn breedte erg comfortabel voor ons gezelschap , je kon je makkelijk door de boot verplaatsen. Kapitein en gastvrouw prima. We hadden een geweldige middag !
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

23 september 2019
User review profile
Titia Wagenaar
Ik heb geen toelichting (irritant dat je dit moet invullen)
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

20 september 2019
User review profile
mevrouw van Dijk
Zeer waarschijnlijk ben zelf niet mee geweest maar hoorde dat het een mooie boot is en goede service.
8
Totaalscore

15 september 2019
User review profile
Kees van Heesbeen
Erg leuk geweest en onze schipper heeft ook veel verteld wat erg leuk was.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

4 september 2019
User review profile
mevrouw van de Geer
Ik heb de Ondine geboekt voor een client event waar ikzelf niet bij was en ik was met vakantie. Ik heb even navraag gedaan bij de personen die aanwezig waren en zij waren zeer tevreden; "Thanks. In het kort: was allemaal prima!"
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 september 2019
User review profile
Anoniem
Prachtige boot klantgerichte, nette hostess professionele, vriendelijke kapitein.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

28 augustus 2019
User review profile
heer Langlotz
Good service and nice personnel.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 augustus 2019
User review profile
heer Bruinsel
Was een onvergetelijke trip zowel de boot als het personeel waren top
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

11 juli 2019
User review profile
Anoniem
Hele mooie boot, goed verzorgd, goeie service, goed eten!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

2 juli 2019
User review profile
heer Kops
Vriendelijke mensen, goede service.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

23 juni 2019
User review profile
Anoniem
een heel fijn uitje
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

10 juni 2019
User review profile
heer Meindersma
Voldeed aan verwachtingen, zowel boot als kwaliteit catering.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

28 mei 2019
User review profile
mevrouw Megen
zeker, zowel het reserveringsproces, eventuele wijzigingen gaan erg gemakkelijk en iedereen is flexibel.
10
Totaalscore

22 mei 2019
User review profile
heer de Fauwe
Prachtige boot, lekkere broodjes en aardig personeel.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

19 mei 2019
User review profile
Jeroen Coumans
Super boot, we hebben erg genoten van de tocht.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 april 2019
User review profile
Anoniem
Geweldig met prachtig weer. Een schipper die veel verhalen heeft en servicegerichte bediening
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

22 januari 2019
User review profile
Petra Venema
Mooie authentieke boot met alle comfort en gemakken als toilet en verwarming aan boord. Ook mogelijkheid buiten achter op het dek te staan. Aangename bediening, enthousiaste vriendelijke schipper met kennis van zaken.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

31 december 2018
User review profile
Anoniem
Prachtige boot, goed verzorgd, met een romantische, luxe uitsraling. Perfect voor een prive vaartocht.
10
Totaalscore
7
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

27 november 2018
User review profile
corinne Plagman
compacte gezellige boot met schipper vlakbij, goede temperatuur uitermate geschikt tot 12 personen
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

29 oktober 2018
User review profile
Saschanne
Super sfeervol en knusse boot! Geen 10 omdat er echt maar max 30 personen aan boord passen
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

8 oktober 2018
User review profile
mevrouw Paauw
Wij hebben een geweldige avond gehad. Alles was van jullie kant piekfijn geregeld en de boot is schitterend.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

8 oktober 2018
User review profile
mevrouw Vincken
Mooie boot, goed onderhouden, schoon, comfortabel
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

6 oktober 2018
User review profile
Anoniem
Ondine is een mooie boot, uitstekende service en bijzonder vriendelijk personeel.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

26 september 2018
User review profile
Anoniem
mooie versie van een private dinner lokatie
9
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

25 september 2018
User review profile
Tabitha Sleur (Bal SEal Engineering)
Gezellig en goed verzorgd, keurige uitstraling en toiletgelegenheid
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

24 september 2018
User review profile
heer Dellensen
Mooie boot en prima bediening. WC aanwezig en zowel als het houd is kan je prima varen en wanneer het mooi weer is kunnen de ramen open. Wij hebben een Italiaans buffet afgenomen en wat ik wel miste was een dessert. Ik heb hier verder misschien niet Gied onderzoek naar gedaan en besproken, maar dat vond ik jammer.
8
Totaalscore
9
Reserveringsproces
8
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

19 september 2018
User review profile
heer Kerkhof
Zeer waarschijnlijk. Het was voor ons internationale gezelschap van 15 personen een onvergetelijke trip.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

16 september 2018
User review profile
heer Hofstra
prima geregeld. schipper Douwe aardige, klantvriendelijke man. catering okay.
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

9 september 2018
User review profile
heer van Veldhuisen
We hebben een onvergetelijke middag/avond gehad met familieleden van buiten de randstad. Ted kon ons eindeloos veel vertellen en is n vaardig schipper. Het was bijzonder leuk om ook buiten de grachten te komen (oostelijk havengebied). De catering was vlekkeloos, en de kwaliteit van het eten aan boord onverwacht hoog. Top!
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

4 augustus 2018
User review profile
mevrouw Vlak
Een prachtige privé boot + ervaren schipper + geweldig eten = een fantastische avond
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

23 juli 2018
User review profile
heer Jansen
Alles was in orde
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

23 juli 2018
User review profile
Anoniem
Ik heb de Ondine al voor een 2e keer gehuurd.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

20 juli 2018
User review profile
heer Quirijns
Mooie boot, goede catering, bediening en schipper. Toch een lage beoordeling vanwege het geluid van de boot. Moeilijk om conversaties te voeren.
5
Totaalscore
10
Reserveringsproces
5
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.