Beoordelingen Salonboot Marie Zurlohe

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Marie Zurlohe

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Marie Zurlohe">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Marie Zurlohe zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Fraai scheepje, stil en door de Amsterdamse grachten varen tijdens het Amsterdam Light Festival was onvergetelijk. De bemanning was bijzonder attent.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salonboot Marie Zurlohe en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,3

15 januari 2023
User review profile
Anoniem
Fraai scheepje, stil en door de Amsterdamse grachten varen tijdens het Amsterdam Light Festival was onvergetelijk. De bemanning was bijzonder attent.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

30 december 2022
User review profile
menno van den berg
dd
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
8
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 december 2022
User review profile
heer Trumpie
Was prima verzorgd
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 december 2022
User review profile
mevrouw Langeveld
Super knusse en mooie boot, heerlijk eten, leuke schippers, heel intiem!
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

17 december 2022
User review profile
Anoniem
Fraaie salonboot met plezierige sfeer aan boord. Zeer plezierige schipper en attente service aan boord.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

16 december 2022
User review profile
heer Warmerdam
Erg goed
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

11 december 2022
User review profile
mevrouw Schlosser
Superleuk uitje. Leuk om met eigen gezelschap in knusse ruimte te zitten. Veel persoonlijke aandacht
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

28 november 2022
User review profile
mevrouw Huerzeler
Het was van begin tot einde een fantastische ervaring!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

24 november 2022
User review profile
Natalie Salek
Het was een prachtige ervaring met vriendelijke service, mooi uitzicht en heerlijk eten! Een unieke manier van Amsterdam bekijken!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

7 november 2022
User review profile
Anoniem
Mooie sfeer
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

24 oktober 2022
User review profile
Anoniem
Gezellige schipper en gastheer, die prima afstemden op onze wensen
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

18 oktober 2022
User review profile
heer Schilder
De boot was top!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

6 oktober 2022
User review profile
heer Rikxoort
We hebben genoten van de mooie salonboot en gastvrijheid, het was top en voor herhaling vatbaar.
10
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
6
Kwaliteit van de catering

4 oktober 2022
User review profile
Anoniem
n.a. ........
10
Totaalscore
10
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

29 september 2022
User review profile
Willemijn Overweel
We hebben echt een heel leuke vaartocht gemaakt op de boot! Ed en Carla zijn super gastvrije mensen die ons graag ontvingen op de gezellige boot. Alles perfect geregeld.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

26 september 2022
User review profile
Marien Meijering
Fijn bootje en leuk tochtje. En goede financiële afwikkeling na commentaar op de afrekening.
9
Totaalscore
6
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

19 september 2022
User review profile
Kim van Aalderen
Ontzettend aardig personeel, alles goed verzorgd
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 augustus 2022
User review profile
Anoniem
Het is een sfeervolle boot, hoewel niet zo geschikt als je met een groep bent die ook de bezienswaardigheden van Amsterdam willen zien vanaf het water. Het dak is dicht dus je kunt alleen via de zijkanten naar buiten kijken. Er is ook geen uitleg of aankondiging van wat er te zien is/waar je langs vaart. De service van de catering was perfect, misschien wel soms te snel dat je glas weggehaald werd om bij te schenken, uiteraard om meer te consumeren.
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

20 augustus 2022
User review profile
mevrouw van Gom
Vanaf het begin (reservering) tot eind (rondvaart) was alles goed geregeld. Duidelijk, klantvriendelijk, sfeervol en keurig geregeld.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

5 augustus 2022
User review profile
heer Houtenbos
Bij het boeken geinformeerd naar een annuleringsverzekering (mede ook vanwege Covid-19), dit was helaas niet mogelijk. Toen wij i.v.m. trieste privé omstandigheden een week voor afvaart belde om te informeren naar de mogelijkheid om te verplaatsen en/of te annuleren kregen wij te horen dat verplaatsen niet ging lukken en dat annuleren mogelijk was maar dan wel ten koste van 75% van de totaalsom ............... wij kregen op geen enkele wijze de indruk dat er mee werd gedacht om een passende oplossing te vinden, Omdat wij niet zo maar 75% weg wilde gooien uiteindelijk besloten om met een ander samengesteld gezelschap toch maar op te stappen op de eerder afgesproken datum. Eenmaal aan boord hebben wij, mede dankzij Ed & Tomek een super leuke avond gehad en prima gegeten (Ed & Tomek krijgen een 10 maar i.v.m. de bittere nasmaak van de eerdere ervaring komen wij helaas gemiddeld op een 7 uit)
7
Totaalscore
6
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

17 juli 2022
User review profile
Jordy Dollee
Een zeer leuke middag gehad op deze bijzondere boot
10
Totaalscore

10 juni 2022
User review profile
Koen Mensink
Mooie authentieke boot. All weather proof!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

29 mei 2022
User review profile
Anoniem
Fantastische boot!!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

29 mei 2022
User review profile
mevrouw Bianca
Alles goed geregeld, op tijd, van alle gemakken voorzien.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

14 mei 2022
User review profile
jaap hubregtse
Heel mooi gezellig bootje. Prima verzorging door de bemanning
9
Totaalscore
7
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

28 april 2022
User review profile
mevrouw Bakker
Zo waarschijnlijk dat ik het zelfs voor mijn eigen verjaardag wil gaan regelen deze zomer!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

4 april 2022
User review profile
mevrouw Smits
Er waren twee losse gedeeltes in de boot waardoor er twee groepen waren. De volgende keer willen we graag een andere boot.
2
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

3 april 2022
User review profile
Anoniem
Fantastische boot!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 oktober 2021
User review profile
heer Klein Leunk
Super ontvangen door de kapitein, keurige verzorging. Leuke uitleg onderweg ook voor onze Duitse gasten (kapitein sprak vloeiend Duits). Bittergarnituur warm en koud fantastisch verzorgd. Al met al zeer geslaagde rondvaart in een authentieke sfeervolle salonboot.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

17 oktober 2021
User review profile
mevrouw Trivulzio
Geweldig service, heerlijk eten, es super gastvrij personeel
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord

14 oktober 2021
User review profile
Anoniem
nvt
10
Totaalscore

11 oktober 2021
User review profile
Paul Brill
Fijne rustige boot.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

10 oktober 2021
User review profile
Anoniem
Van begin tot eind perfect geregeld door jullie!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

6 oktober 2021
User review profile
mevrouw Thompson
Wij hadden een geweldige ervaring. Gert en Carla maakten het compleet.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

27 september 2021
User review profile
Michel Riet
Hele mooie boot met fantastische kapitein (Ed) en gastvrouw!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

14 september 2021
User review profile
heer Jongejans
We zijn door Ed en Carla zeer gastvrij onthaald en verzorgd. De hele entourage aan boord hebben wij allen als geweldig ervaren. Nogmaals bedankt voor de geweldige tocht en drankjes en catering. Dus mocht ik iemand tegenkomen die ook zoiets wil dan zal ik Amsterdam Boats zeker aanbevelen.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

3 september 2021
User review profile
heer Poerwoatmodjo
Zowel het reserveren, het varen als de verzorging door schipper Ted waren top!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

1 september 2021
User review profile
Anoniem
zeker
10
Totaalscore

6 augustus 2021
User review profile
heer Mobayen
Prima boottocht , maar de romantische setting die we zouden krijgen heb ik niks van waargenomen.
7
Totaalscore
8
Reserveringsproces
10
Service aan boord
2
Kwaliteit van de catering

25 juli 2021
User review profile
Anoniem
Het was op en top geregeld maar qua prijs is het niet iets waarvan ik denk dat ik anderen vaak zal zeggen “moet je doen voor een leuk uitje”. Maar Zeker wel voor een bijzondere gelegenheid.
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

21 juli 2021
User review profile
mevrouw Copal
Wij hadden een fantastische bootje en waren op zichzelf al een bezienswaardigheid zo door de grachten van Amsterdam! Waar we nog het meeste van genoten was de stilte van de boot. We konden de omgevingsgeluiden van de stad goed horen en niet het geronk van een motor of de lucht van de uitlaatgassen van de boot. Onze schipper Ton was erg gastvrij en relaxed. Aan dek bij hem was het gezellig vertoeven en heeft hij ons het nodige bijgebracht over de stad Amsterdam en de verschillende bezienswaardigheden toegelicht. Vooral ook de leuke weetjes.
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

9 juli 2021
User review profile
heer Visser
Uniek vaartuig, stille vaart door elektrische voortstuwing, intieme kajuit.
10
Totaalscore

5 juli 2021
User review profile
mevrouw Mul
Het is werkelijk een plaatje van een boot. Super aardige schipper. Mooie vaartocht. Volgend jaar weer! Met vriendelijke groet, Karin Versteeg Mul
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

1 juli 2021
User review profile
heer Soeterik
Wat een feest! Leuke boot, vriendelijke ontvangst en verzorging. Ed en Carla maken er een waar feest van samen!
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
8
Kwaliteit van de catering

2 januari 2021
User review profile
heer Cooke
Top kapitein en gastvrouw!!!! Regelde alles perfect
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
10
Kwaliteit van de catering

1 oktober 2020
User review profile
heer Kotan
De informatie verstrekt op de website klopt helemaal. Hele vriendelijke schipper, die goed met je meedenkt erg behulpzaam is. Zo ook de rest van het personeel.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

21 september 2020
User review profile
Anoniem
Mooi schip
9
Totaalscore
9
Reserveringsproces
9
Service aan boord
7
Kwaliteit van de catering

18 september 2020
User review profile
mevrouw Smits
Heel gezellige en goed verzorgde boot. Wel heel krap voor een groep van meer dan 4 tot 6 personen. WC ook best ingewikkeld/krap. Maar ja , het is een boot en alles was prima!
8
Totaalscore
10
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

3 september 2020
User review profile
heer van der Laarse
Wij hadden een briljante avond prachtig weer, en een prachtige route iedereen moet dit zeker een keer meemaken. voor ons de 3e keer, dit was zeker de beste !
10
Totaalscore
10
Reserveringsproces
9
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

26 juli 2020
User review profile
heer Scholte
We hebben genoten van de vaartocht, het eten en de leuke service! dank daarvoor! zeker een aanrader.
8
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.