Beoordelingen Salonboot Jonckvrouw


20 juli 2014
User review profile
A.B. Gietema
Goed
8
Totaalscore

23 maart 2014
User review profile
Vivienne van Nieuwenhuijzen
Heel leuk! Mooie boot en erg aardige schipper die allerlei leuke weetjes had over Amsterdamse gebouwen. De kinderen mochten ook sturen dus het was voor iedereen geweldig.
10
Totaalscore

23 september 2013
User review profile
Anoniem
Heel aardige schipper, mooi schip.
9
Totaalscore

21 oktober 2012
User review profile
Lia Beentjes
wij hebben geen boot gehuurd. Bij het vragen naar informatie over de boot De Stern verwees de man aan de telefoon me direct naar een andere boot waar hij meer informatie over had. ik wilde perse de Stern en ben toen op zoek gegaan en direct contact gemaakt. Wij hebben op 19 oktober heel leuk gevaren. Ik vind de houding van die meneer niet netjes. Groet Lia Beentjes.
6
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.