Beoordelingen Salonboot HRH

Uitgelichte beoordeling over Salonboot HRH

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot HRH zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Erg leuke boot, zeer vriendelijke en ervaren kapitein, zeer vriendelijke hostess, drankjes en hapjes waren van goede kwaliteit.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salonboot HRH en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
9
Gemiddeld cijfer
9,0

4 mei 2011
User review profile
Anoniem
Eindelijk een boot in Amsterdam met een WOW factor. Wij komen snel nog eens terug voor een andere uitje op de HRH. Hugo van Calker Hoogeveen
10
Totaalscore

26 maart 2011
User review profile
Ik heb de hildenburg gehuurd en die was erg goed
9
Totaalscore

20 maart 2011
User review profile
Zeer verzorgd en gastvrij
10
Totaalscore

27 februari 2011
User review profile
Anoniem
Het was erg geslaagd, kan niet anders zeggen. Een schitterende boot, goede catering en leuke bediening. Nogmaals dank voor alle goede zorgen in deze! Frank Basters, Adidas
9
Totaalscore

22 oktober 2010
User review profile
Anoniem
Geweldige boot waarop we na ons huwelijk hebben geborreld. Zeer vriendelijke schipper! We hebben genoten!
9
Totaalscore

21 oktober 2010
User review profile
Anoniem
Ook al wilde het weer niet helemaal mee werken, willen we jullie allemaal hartelijk anken voor een heerlijke lunch aan boord deze Koninklijke grachten boot. Een zeer geslaagd uitje. Isabelle de Bont
9
Totaalscore

27 september 2010
User review profile
Boot was perfect op tijd bij opstapplaats en in overleg weer prima op tijd afgezet bij huwelijkslocatie. Vriendelijk personeel, heel mooie boot. Mvg, Pieter Mertens
9
Totaalscore

15 september 2010
User review profile
Volgens mij is deze boot geschikt voor 40 personen. Wij waren met 14 personen en vonden het net aan. We konden niet eens allemaal zitten. Absoluut niet geschikt voor 40 personen, ook niet met mooi weer want dan wil iedereen buiten staan en dat past ook niet. Verder was het verspringen van de gekleurde verlichting een beetje hinderlijk. Schipper en gastvrouw waren super!
8
Totaalscore

2 september 2010
User review profile
Anoniem
Nou, de boottocht was een groots succes, waarvoor many thanks! Te gekke boot, hele leuke staff, mooie route.
10
Totaalscore

31 augustus 2010
User review profile
Anoniem
Na het klantenuitjes en personeelsuitje heb ik een paar dagen vrij genomen, maar bij deze wil ik je alsnog bedanken voor alles. Het was echt super! De klanten waren zeer tevreden en ook het personeel heeft de 21ste een geweldige avond gehad tijdens Sail. Mocht ik ooit weer een boot nodig hebben, zakelijk of priv, weet ik jullie te vinden. De catering was boven verwachting en echt uitstekend geregeld allemaal. Nogmaals veel dank en vanmorgen vond ik een mooie doos met attentie.. Echt super
10
Totaalscore

31 augustus 2010
User review profile
Anoniem
Het was fantastisch! Onwijs bedankt voor alle goede zorgen. Het was supergoed geregeld met het eten, de meisjes die zorgden dat iedereeen steeds te drinken had en de boot zelf is echt top. Wat een mooi ding met die lichtjes, tafeltjes aan de zijkant etc.
10
Totaalscore

22 augustus 2010
User review profile
Anoniem
Geweldige boot, geweldige crew. Dank jullie voor alle goede zorgen.
10
Totaalscore

4 augustus 2010
User review profile
Boot zag er keurig uit, drankjes en hapjes waren goed verzorgd. Helaas een miscommunicatie over de drankjes nadat we de boot hadden verlaten. Al met al een leuke avond gehad!
8
Totaalscore

14 juli 2010
User review profile
Anoniem
Hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen gisteren. De boot was fantastisch en ook Bart en Mandy waren geweldig. We zijn zeer dichtbij geweest. Ook nog dank voor de attentie in de vorm van een fles champagne.
10
Totaalscore

18 juni 2010
User review profile
Prima (vaar)reis gehad en weer nieuwe stukken van de mooie stad Amsterdam gezien.
8
Totaalscore

7 juni 2010
User review profile
leuke atmosfeer. Zeer vriendelijke en behulpzame crew. mooie boot, achterdek net ietsje te klein, maar dat mocht te pret niet drukken.
9
Totaalscore

25 mei 2010
User review profile
Anoniem
Fantastisch uitje op een hele mooie en historische boot. Dank jullie wel. Sander
10
Totaalscore

4 mei 2010
User review profile
Anoniem
Hoi Bianca, Was allemaal goed geregeld en iedereen was laaiend enthousiast over de boot. Dankje voor je geduld en tot gauw. Groet, Mart
10
Totaalscore

15 april 2010
User review profile
Anoniem
Prachtige boot en erg geslaagd bedrijfsuitje. Dank voor de goede zorgen.
9
Totaalscore

3 april 2010
User review profile
Anoniem
Top uitje. Prachtige boot. Heerlijk gegeten.
10
Totaalscore

1 april 2010
User review profile
Anoniem
Mijn collegea en ik hebben ons om 08.00 uur laten ophalen bij de steiger van het Okura hotel voor een "krantje croissantje" rondvaart door de Amsterdamse grachten. Wij wisten niet zeker welke boot we moesten huren en hebben uiteinelijk besloten voor Her Royal Highness. Ik kan niet anders zeggen dan dat we een voortreffelijke ochtend hebben beleefd. De boot is prachtig, het ontbijtje heerlijk en de schipper en gastvrouw uitermate aardig en behulpzaam. erg aan te raden.
10
Totaalscore

31 maart 2010
User review profile
Anoniem
Wat een pracht van een boot. Ik denk dat Prins Hendrik erg trost zou zijn.
10
Totaalscore

7 maart 2010
User review profile
Anoniem
Wow! Wat een boot. Het werd weleens tijd voor wat anders in de grachten.
9
Totaalscore

7 maart 2010
User review profile
Anoniem
Wow! Wat is dit een spectaculaire boot. We hebben met ons bedrijf gevaren en wat klanten meegenomen. Iedereen was zeer onder de indruk van deze indrukwekkende verschrijning!
9
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.