8 december 2015
User review profile
Een prachtige boot, uitstekend verzorgde tour, zeer vriendelijke Kapitein en prima service aan boord.
10
Totaalscore
9
Reserveringsproces
10
Service aan boord
9
Kwaliteit van de catering

24 augustus 2015
User review profile
Heb nu twee keer een boot gehuurd en dat was twee keer een succes. De aanvraag is gemakkelijk, ik heb twee keer heel snel reactie gehad, en de afspraken die werden gemaakt werden keurig nageleefd.
8
Totaalscore
8
Reserveringsproces
9
Service aan boord

16 september 2014
User review profile
De Tourist is een schitterende boot, klassiek en sfeervol. De schipper en eigenaar, Imco, is de ideale kapitein. Hij is zeer servicegericht, een voortreffelijke gastheer en gids! Kortom, een tocht met De Tourist is een absolute aanrader voor een heel speciale ervaring.
10
Totaalscore

15 mei 2014
User review profile
Anoniem
sfeervol, comfortabel, voor onze groep (12 personen en eten) toch wel wat klein als je je nog wilt verplaatsen tussendoor maar gezien de informele bijeenkomst was dat niet erg. Leuke schipper, ongedwongen.
9
Totaalscore

6 december 2013
User review profile
Anoniem
prachtige boot. vriendelijke en professionele schipper.
9
Totaalscore

9 augustus 2013
User review profile
Zeer fraaie boot met een geweldige high tea. AANRADER !
10
Totaalscore

10 oktober 2012
User review profile
10
Totaalscore

3 september 2012
User review profile
Wij hebben een perfecte vaart gehad op 31 juli 11.30-13.30 ter ere van de 75e verjaardag van mijn schoonvader. We hadden zelf een lunch meegenomen, heel fijn dat dat mogelijk was. Schipper Thijs was erg hartelijk en wist onderweg veel te vertellen. Ook leuk dat mijn schoonvader zelf mocht aangeven welke route hij graag wilde varen. De boot zelf zag er fantastisch uit, we zouden er zo weer een keer mee willen varen.
8
Totaalscore

28 maart 2012
User review profile
Flexibel in het omgaan van wijzigingen in de reservering en wat ik met neme goed vond was dat ze meedachten met mijn wensen en behoeften. Ik kan niets anders zeggen dat het onderdeel was van een succesvol uitje op het water !!! Gr. Meindert
10
Totaalscore

25 november 2011
User review profile
Prachtige boot en vriendelijke bemanning. Keurige afhandeling.
8
Totaalscore

23 september 2011
User review profile
De boot was keurig op tijd op de afgesproken plek en het is een heerlijk mooi oud bootje. De service was prima,we kregen wat leuke dingen over Amsterdam te horen maar ook weer niet teveel; de tafel was feestelijk gedekt en het eten was heerlijk. We werden ook weer afgezet bij de plek waar we een avondvoorstelling hadden, helemaal top. Enige minpuntjes: toilet defect(echt een bekkenbodemtraining voor sommigen, maar wel onbedoeld en ook niet van tevoren gezegd)en aan boord geen thee te maken, overigens wel prima koffie.
8
Totaalscore

14 juli 2011
User review profile
Het was het perfecte begin van een spetterende verjaardags avond. De kapitein en gastheer waren zeer gastvrij en gezellig. En al mijn vrienden en ik hebben zeker genoten!
10
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.