Beoordelingen Salonboot Bota Fogo

Uitgelichte beoordeling over Salonboot Bota Fogo

<span class="translation_missing" title="translation missing: nl.feedback.index.thumb_alt, name: Salonboot Bota Fogo">Thumb Alt</span>
Hoe waarschijnlijk is het dat u Salonboot Bota Fogo zou aanbevelen bij uw vrienden, familie of collega's?
Een rondvaart op de Salontjalk Bota Fogo is een unieke ervaring en zeker een aanbeveling. Wij hebben een rondvaart geboekt voor 6 oktober ’21 inclusief diner voor 18 personen. Naast zowel de professionele reserveringsprocedure en tevens afhandeling van administratie is de uiteindelijke ervaring van de rondvaart inclusief diner zeker een geschreven aanbeveling waard. Vanaf het aan boord gaan tot en met het einde van de rondvaart drie uur later is de kwaliteit van service en de kwaliteit van de catering & dranken uitmuntend geweest. Alles voorzien door een zeer professionele en aangename schipper alsook gastvrouw. De bediening was hoogwaardig kwalitatief te noemen. De Salontjalk is ruim opgezet, met luxueus opgezette diner tafel met zeer net en hygiënisch sanitair.
Hoe beoordeelt u het reserveringsproces?
10
Hoe beoordeelt u Salonboot Bota Fogo en de service aan boord?
10
Hoe waardeert u de kwaliteit van de catering en/of dranken? (alleen indien van toepassing)
10
Gemiddeld cijfer
9,2

Vind uw perfecte boot

question_icon

Voer hieronder de gegevens in en ik zoek de perfecte beschikbare boot voor u.


19 november 2013
User review profile
Esther Koedam
Prachtige niet alledaaagse route gevaren, met dank aan schipper Onno! De vaart was fantastisch en uitstekend verzorgd.
10
Totaalscore

16 september 2013
User review profile
Anoniem
.
7
Totaalscore

9 juni 2013
User review profile
Anoniem
wat een mooie boot; wij waren met familie uit Oostenrijk varen en iedereen was zwaar onder de indruk!!
10
Totaalscore

15 februari 2013
User review profile
Frank van den Berg
Wij hebben gisteren een geweldige avond gehad aan boord van de Bota Foga. Al onze gasten hebben genoten van de boot amsterdam en het diner. Ook de complimenten aan de schipper en de bediening echt top allemaal. Bij deze wil ik ook de schipper en de bediening bedank voor de geweldig verzorgde avond. Alles was op de Bota Foga op 14-02-2013. Met vriendelijke groet, Frank en Janna
10
Totaalscore

7 januari 2013
User review profile
Let Schutter
Zaterdag was helemaal fantastisch en wat een topboot! Aardige schipper en "gastvrouw"(was een man) helemaal top! Raad je zeker aan bij anderen. Achteraf bleek dat ook mijn twee neven hadden gevaren op deze boot tijdens hun huwelijk, de wereld is klein (of er zijn gewoon weinig mooie boten haha) Tot een volgende keer groetjes
9
Totaalscore

15 december 2012
User review profile
Thijs van der Kwast
8
Totaalscore

23 oktober 2012
User review profile
Sebastiaan Zumpolle
Hallo Jasmijn, Dinsdag was perfect! Heel erg bedankt voor alles! Douwe was een bekwame en attente schipper, de hapjes waren super en zelfs het weer werkte mee. Ik heb Elisabeth ook al onze positieve feedback gegeven. Het was echt heel erg bijzonder om dit met onze vriendin te kunnen delen. Ik kreeg via facebook al vragen hoe we de boot gehuurd hebben, dus ongetwijfeld zal er nog wel klandizie jullie kant op komen! Ik ga je in ieder geval van harte aanbevelen. Hartelijke groet!
8
Totaalscore

23 oktober 2012
User review profile
Fiona Mackay
Hoi Richard, De vaart is perfect verlopen! De gasten waar erg enthousiast. Ik vond schipper Onno ook fijn om mee te werken; erg aardig en flexibel. Dank dus! Op naar de volgende vaartjes :)
8
Totaalscore

22 oktober 2012
User review profile
Robert Engelkens
Schitterende boot, chef Abbu van Blue Pepper bedankt voor het heerlijke eten wat je aan boord voor ons hebt gemaakt. U ziet ons snel weer.
9
Totaalscore

3 oktober 2012
User review profile
Anoniem
De huwelijksvaartocht verliep erg prettig. Onze gasten uit het buitenland hebben genoten van het schitterende decor en deze mooie boot. Amsterdam Boats heel veel dank!
9
Totaalscore

2 oktober 2012
User review profile
Anoniem
Geweldige ervaring, gastvrouw Mandy en Louise nogmaals dank voor jullie goede zorgen. Er is nog een jas aan boord blijven liggen kunnen wij deze volgende week ophalen?
8
Totaalscore

28 september 2012
User review profile
Anoniem
De boot was goed op tijd en we waren erg te spreken over de service. Het weer viel helaas wat tegen maar gelukkig is de boot verwarmd en overdekt. Geweldige ervaring en een schitterend schip! Tot de volgende keer. - Els Plaijzier
8
Totaalscore

11 september 2012
User review profile
Bart Verboom
We hebben een heerlijke vaartocht gehad. Wat een geweldige ervaring om met een gezelschap van 45 personen op deze chique boot te varen. Het open dak was spot-on (ondanks de enigszins wisselvallige voorspellingen). Hartelijk dank voor de goede zorgen. Zowel in de voorbereiding als tijdens de vaartocht.
9
Totaalscore

10 juli 2012
User review profile
Erik Stulemeyer
Ons zakelijk evenement op de Bota Fogo was erg geslaagd, hulde voor kapitein Onno die ons ook goed manoeuvreerde door de kleinere grachten. Wij zullen u en de schitterende Bota Fogo zeker aanraden.
8
Totaalscore

10 juli 2012
User review profile
Mirjam Melles
Wat een boot! Erg mooie ervaring om met 30 personen aan 1 lange tafel te kunnen dineren met het dak open. Ook de wijnen waren van uitstekende kwaliteit.
9
Totaalscore

27 april 2012
User review profile
Ruud Blok
Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor de zeer geslaagde middag op de Botafogo. Alle was echt heel goed en prima geregeld, van de vaartocht tot en met de catering. Met de complimenten voor Onno en Joyce, die beiden zeer zeker hebben bijgedragen aan deze leuke en zeer geslaagde middag.
9
Totaalscore

Voor deze boot zijn de volgende beoordelingen in andere talen beschikbaar:

De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van gasten die via de www.boothurenamsterdam.com website een boot hebben gereserveerd en na hun vaartocht een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Boot Huren Amsterdam of van gasten die deze boot hebben gehuurd, maar niet via Boot Huren Amsterdam hebben gereserveerd. Om onze gehele vloot te bekijken klikt u hier.

Een huurboot in Amsterdam boekt u voordelig, snel en zonder reserveringskosten bij Boot Huren Amsterdam: Volop keuze, laagste prijsgarantie, echte gastenbeoordelingen en meertalig.