Transparante prijzen, alle boten inclusief BTW

Boot Huren Amsterdam, als toonaangevend boot verhuur bedrijf in Amsterdam, heeft tot op heden altijd de prijzen gevoerd precies zoals deze door haar partners werden aangeleverd. Hierbij was het zo dat verschillende bootverhuurders een verschillend prijsbeleid voeren. Dit leidde tot een verschil in prijsvoering binnen niet alleen de Amsterdamse boten verhuur markt, maar tevens binnen de Boot Huren Amsterdam website zelf.

Het is een hele belangrijke doelstelling voor Boot Huren Amsterdam bij te dragen aan een zo transparant mogelijke markt voor huur boten in Amsterdam. Het is dan ook belangrijk om duidelijkheid te scheppen voor de huurders. Wat huren zij en uiteraard tegen welk tarief. We hebben gemerkt dat er veel bootverhuurders in Amsterdam zijn die er voor hebben gekozen hun tarieven exclusief btw aan te bieden. Dit zorgt, naast dat het eigenlijk niet is toegestaan, ons inziens ook nog eens voor verwarring.

Particulieren
Boot Huren Amsterdam vindt dat het huren van een boot zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk moet zijn en per 1 september 2008 zijn daarom alle prijzen op de Boot Huren Amsterdam websites inclusief BTW. Zo komt u niet bij ons niet voor verrassingen te staan.

Zakelijk
Het BTW tarief over boothuur in Amsterdam is 6%. Boot Huren Amsterdam wil haar zakelijke klanten graag wijzen op dit feit zodat ook zij precies weten waar zij aan toe zijn. Om deze reden zullen we ervoor zorgen dat naast alle tarieven duidelijk vermeld staat dat het vermelde tarief inclusief 6% BTW is.

Voor- en terugvaarkosten
Er zijn momenteel nog andere verwarrende verschillen binnen de Amsterdamse markt voor boten verhuur. Zo is het beleid omtrent voor- en terugvaarkosten nogal uiteenlopend. Boot Huren Amsterdam probeert middels de informatie die op haar websites staat inzichtelijk te maken waar de klant rekening mee moet houden als zij de boot wil huren.