Rondvaarten in Amsterdam

In 2009 heeft Boot Huren Amsterdam vele verschillende verzoeken ontvangen waarin ons team is gevraagd te helpen bij het organiseren van een rondvaart in Amsterdam. Dankzij de grote verscheidenheid van rondvaarten die in de afgelopen periode zijn georganiseerd hebben heeft Boot Huren Amsterdam een duidelijk inzicht gekregen van de wensen van haar klanten en heeft op basis daarvan besloten een unieke selectie rondvaarten in Amsterdam ontwikkeld. Deze zijn vanaf heden rechtstreeks via de www.boothurenamsterdam.com website te boeken.

Het Boot Huren Amsterdam team heeft zich gericht op het creëren van rondvaarten die op vele verschillende wijze variëren om zo voor elke gelegenheid een passende rondvaart te bieden. Of u nu een familie-uitje met kinderen viert en wil genieten van onze heerlijke pannenkoeken rondvaart of wanneer u en uw beste vrienden graag meer te weten zouden willen komen over champagne, wodka & kaviaar of wijn tijdens onze wijnproeverij, vodkaproeverij of champagneproeverij rondvaart, dan heeft Boot Huren Amsterdam het ideale pakket voor u.

Deze nieuwe exclusieve serie rondvaarten in Amsterdam betekend niet dat wij geen nieuwe rondvaarten blijven samenstellen en toevoegen aan het huidig Boot Huren Amsterdam portfolio. Bekijk daarom op regelmatige basis onze rondvaarten in Amsterdam pagina. Als u het wenst, dan houden wij u zelfs op de hoogte via onze periodieke nieuwsbrief. Voelt u zich vrij zich geheel gratis te abonneren, u maakt daarbij ook nog kans op mooie prijzen. Mocht u zelf suggesties hebben of iets missen in ons aanbod neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.