Ivan Frank: De nieuwe aanwinst van Amsterdam Boats

Sinds deze week ligt de nieuwe sloep van Amsterdam Boats in de grachten.

De sloep Ivan Frank is in een compleet nieuw jasje gestoken en is nu van alle gemakken voorzien. De sloep is uitgerust met: een ingebouwde keuken, koelingen, een sound system, Led-verlichting en als enige sloep in Amsterdam heeft het een ingebouwd toilet. Tevens is het mogelijk om met mindere weersomstandigheden een overkapping op de boot te plaatsen, om de gasten tegen regen en wind te beschermen. De geluidsinstallatie maakt het mogelijk dat gasten zelf hun eigen mp-3 speler of Cd’s kunnen afspelen. Met een lengte/breedte verhouding van 10 meter bij 3.5 meter en een capaciteit van 35 personen is de Ivan Frank een zeer ruime sloep.

Sloep Ivan Frank

Sloep Ivan Frank

De Ivan Frank wordt nog officieel gedoopt maar uit de aanvragen beloofd het nu al een succes te worden. Geinteresseerden zijn vooral enthousiast over de vele voorzieningen en arrangementen aan boord. Zo kunnen gasten uitgebreid lunchen, borrelen of genieten van een BBQ.

Ondanks het forse uiterlijk van de Ivan Frank is de sloep verrassend stil, wendbaar en is het een unieke mogelijkheid om op de sloep de meest interessante bezienswaardigheden van Amsterdam aan te doen. De Ivan Frank is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen door haar stoere maar knusse uitstraling.
De huur van de sloep “Ivan Frank” bedraagt 170 euro per uur. Daarnaast is het mogelijk verschillende arrangementen op de sloep aan te vragen. Voor meer informatie over de sloep en mogelijke arrangementen kunt u kijken op: www.boothurenamsterdam.com
Voor boekingen of vragen kunt u contact op nemen met het team van Amsterdam Boats via: info@amsterdam-boats.com of 020-6247635