Amsterdam Boats meets Funny Events

Tijdens de witte wintermaanden zijn de creatieven van Boot Huren Amsterdam en Funny Events flink bezig geweest om verfrissende arrangementen te ontwikkelen voor het nieuwe seizoen. Funny arrangementen zoals quizzen, spelprogramma’s, wandelingen met markante types en rally’s door de stad worden gecombineerd met een vaart door de Amsterdamse grachten.

De Funny meiden van Funny Events

Denk aan de Burlesque Cruise met een ondeugend optreden van Miss Beeby Rose, of een gezellige Karaoke Boot. Speel mee met de hit van het jaar: Ik hou van Holland of ontrafel een moord op de Moordboot. Maar er is meer, want u kunt ook vooraf of na uw vaart op pad in Amsterdam. Ga de Jordaan in met een plat Amsterdamse gids, de wallen op met meesteres Lola of duik de gezelligste kroegen in met een echte kroegtijger. Al onze gidsen zijn acteurs en zullen over the top gekleed zijn. Saaie speurtochten zijn ineens hartstikke leuk want door een spannende rally (per fiets, step of scooter) ontdekt u niet alleen de mooiste plekjes van Amsterdam maar leert u ook nog op speelse wijze uw gezelschap beter kennen. Varen met een Funny touch; dat zijn onze arrangementen van 2011! Een echte aanrader voor uw uitje als het zonnetje straks weer doorbreekt.

De vloot van Boot Huren Amsterdam is zeer bijzonder. Naast de welbekende sloepen en salonboten heeft Boot Huren Amsterdam in 2009 de Her Royal Highness te water gelaten. Een stylish boot voor de echte vip die van luxe houdt. Een glaasje bubbels bij aankomst, sushi tijdens de borrel en dansen op de sound van een top dj. Ervaar Amsterdam in glamourous sferen!

Bel met Amsterdam Boats (020-6247635) voor meer informatie over de Funny vaararrangementen of surf naar: www.funny-evens.nl