Amsterdam bedekt onder een bladerdeken

De 400.000 bomen die de grachten van Amsterdam verbinden, geven een magisch beeld van onze stad. Het maakt Amsterdam tot één van de bladerrijkste steden van Europa. Wij genieten van de warme na zomerse dagen, om die laatste BBQ te delen met geliefden en vrienden. Geen zin in een BBQ? Geen probleem! Voor de koelere dagen kunt u genieten van een stuk appeltaart met warme chocolade melk. Bekijk de leuke hotspots voor warme chocolade melk hier!  

Van 16 tot en met 20 oktober strijkt ook Amsterdam Dance Event (ADE) weer neer in Amsterdam. Op meer dan 120 deelnemende locaties. Buiten dansen tot in de late in uurtjes, kunt u ook zich verdiepen in dancemuziek tijdens de vele interviews, discussies en uiteenlopende pop-up events. Voor ADE hebben wij een ‘Happy hour’ arrangement uitgewerkt zodat u kan genieten van een unieke ervaring vanaf de grachten.

Bent u meer in een sportieve bui? De Amsterdamse marathon vindt plaats op 20 oktober. De route start in het Olympisch Stadion en brengt de lopers onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en door het Vondelpark weer terug naar het Olympisch Stadion. Dit sportief spektakel geeft niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de toeschouwers een unieke blik op de stad Amsterdam.

Vanaf 28 november kunt u weer genieten van het Amsterdam Light Festival. De Amsterdamse grachten zullen verlicht worden door tal van artiesten. Zoals Gabriel Lester, Krijn de Koning en vele anderen. Met de tentoon stelling ‘Disrupt!’ staat de ontregeling centraal. Hierbij werden de artiesten uitgedaagd om met hun lichtkunstwerken de omgeving van de stad te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden. Deze tentoonstelling is het beste te zien vanuit de onze luxe boten. Geniet van de tentoonstelling in alle rust. Wees er wel snel bij, uit ervaring weten wij dat deze vaarten snel vol geboekt zijn.

Zoekt u iets unieks voor grotere groepen? bekijk hier de mogelijkheden!

Geniet van de laatste maanden van 2019 samen met ons. Tot op het water.