Affiliates

Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw dienstenpakket? Extra service voor uw klanten en en extra omzet genereren? Met het Boot Huren Amsterdam affiliate programma stelt u uw eigen pakket samen en presenteert u de boten geheel binnen uw eigen look en feel.

Enkele voordelen van het Boot Huren Amsterdam affiliate programma op een rij:

  • Uniek en meertalig: Ons affiliate programma is uniek en wordt aangeboden in zowel het Nederlands als het Engels.
  • Exclusieve partner content: Gebruik het gehele boot bestand, of een selectie daarvan die aansluit bij uw specifieke doelgroep. De content kan worden geïntegreerd binnen uw eigen huisstijl zodat uw eigen identiteit bewaart blijft.
  • Conversie en commissie: Onze affiliate partners profiteren van het hoogste omzetpotentieel van de hele sector. Door de bezoekers van uw website in contact te brengen met ons boten aanbod, aantrekkelijke tarieven en dagelijkse beschikbaarheid, worden het aantal reserveringen en de daarmee te verkrijgen inkomsten gemaximaliseerd.
  • Flexibele implementatie: Boot Huren Amsterdam ondersteund HTML + CSS integratie mogelijkheden en, indien gewenst, zorgen wij voor de technische implementatie van we webpagina’s om de conversie te optimaliseren.
  • Uitgebreide rapportage: U ontvangt een maandelijks rapport met daarin precies aangegeven welke reserveringen u heeft gedaan en welke commissie u toekomt.
  • Aanspreekbaar en betrouwbaar: Wij betalen uw verdiende commissie elke maand uit. Uitgaande van een minimale som van €75,-

Boot Huren Amsterdam is marktleider in Amsterdam op het gebied van bootreserveringen. Eén van onze strategieën is het aanbieden van bootreserveringen via de website(s) van affiliate partners. Vaak werken wij samen onder de merknaam van de affiliate partners zonder dat het Boot Huren Amsterdam logo wordt getoond. Boot Huren Amsterdam draagt zo bij aan de dienstverlening van haar affiliate partners, terwijl de waarde van uw merknaam behouden blijft.

Ben u geïnteresseerd in ons affiliate programma? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.