Personen: 1 tot 100+
Prijs: €20 tot €450
Sloep Barracuda Amsterdam

Sloep Barracuda

Trendy sloep Barracuda is een regelrechte 'eyecatcher'. Comfortabele, fluisterstille sloep voor borrel, bbq of lounge.

Sloep Mr Brown Amsterdam

Sloep Mr Brown

Goed uitgeruste sloep te huur voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of... Boek nu voordelig bij Boot Huren Amsterdam.

Sloep Manhattan Amsterdam

Sloep Manhattan

Sloep varen in stijl. Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille (elektrische) huur sloep door Amsterdam.

Zelfstandig te varen sloep MokumBoot Amsterdam

Zelfstandig te varen sloep MokumBoot

Varen door Amsterdam op een van de 100% elektrische MokumBoot sloepen is een geweldige ervaring.

Zelfstandig te varen sloep Boaty Amsterdam

Zelfstandig te varen sloep Boaty

Voordelig zelf varen door Amsterdam met een Boaty fluisterboot is geweldig. Leuk sloepje en goede service.

Zelfstandig te varen sloep Boats4rent  Amsterdam

Zelfstandig te varen sloep Boats4rent

Open zelfstandig te varen fluisterstille sloepen te huur voor een heerlijk dagje genieten op de Amsterdamse grachten.

Sloep Fleur Amsterdam

Sloep Fleur

Sloep huren? De Fleur is een leuk open sloep ideaal voor een gezellige (tot 12 personen) vaartocht met schipper.

Sloep Anne Bonney Amsterdam

Sloep Anne Bonney

Huur nu de snelste sloep van Amsterdam. Varen met deze 100% elektrisch aangedreven boot is echt spectaculair.

Sloep Ambolux Amsterdam

Sloep Ambolux

Vaart met een klassiek houten runabouts uit begin jaren zestig door de grachten. Deze boot wordt high tech aangedreve...

Sloep Amigo Amsterdam

Sloep Amigo

Sloep Amigo is een elektrisch aangedreven sloep met een maximale capaciteit van 42 personen. Fluisterstil en schoon g...

Handige informatie als u een Sloep wil huren in Amsterdam

Zelfstandig te varen sloep - zelf varen

De zelfstandig te varen sloepen op Sloep Huren Amsterdam zijn allemaal 6 persoons sloepen die worden aangedreven door een elektromotor. De motor is in sommige gevallen ‘inboard’ en in andere gevallen ‘outboard’. Deze sloepen kunt u geheel zelfstandig ophalen, varen en terugbrengen. Het is de ideale boot om met een klein gezelschap (tot 6 personen) een heerlijk dagje, middag of dagdeel over de grachten van Amsterdam te varen. Ontdek op uw eigen tempo de pittoreske grachtjes van de stad. Let op dat u niet het IJ op gaat want daar zijn deze huur sloepjes niet geschikt voor. Als u met een groter gezelschap (vb. 10 personen) op een sloep wil varen, niet zelf wil varen en/of het IJ over wil, dan kunt u beter een sloep met schipper huren. De faciliteiten aan boord van deze sloepjes is beperkt, dus neem zelf mee wat u denkt nodig te hebben tijdens uw vaartocht.

Sloep huren met schipper

Heerlijk met uw gezelschap genieten van een vaartocht door Amsterdam, maar niet de zorgen van het schipperen van de sloep? Dan is het huren van een sloep met schipper de beste keuze. Sloep Huren Amsterdam biedt huur sloepen tot met een capaciteit van tot maximaal 38 personen. Wij bieden voor elke gelegenheid de sloep die aansluit bij uw uitje in Amsterdam. De Manhattan sloep biedt zelfs de mogelijkheid tot het opzetten van een dakje zodat u ook tijdens regen nog droog bent. Niet alle sloepen zijn van dezelfde rederij, dus vergelijk de sloep met schipper op deze Sloep Huren Amsterdam pagina en kies de sloep die bij u past.

Type sloepen

Op Sloep Huren Amsterdam staan verschillende soorten sloepen geadverteerd. Van kleine zelf te varen elektrisch aangedreven sloepjes tot grote sloepen met een capaciteit van tot maximaal 38 personen. De sloepen op deze site zijn alle sloepen in Amsterdam die met een geldige exploitatievergunning varen. Of u nu een BBQ aan boord van een sloep wil organiseren of gezellig wil picknicken, Sloep Huren Amsterdam biedt de sloep en het arrangement dat perfect aansluit op uw specifieke gelegenheid.

Hoe te reserveren

Op deze Sloep Huren Amsterdam pagina reserveert u snel, eenvoudig en zonder reserveringskosten de sloep die bij u past. Bekijk de verschillende in Amsterdam rondvarende en geregistreerde sloepen van de verschillende rederijen. Als u een sloep heeft gevonden u u wil huren, klik dan op de blauwe ‘Aanvragen’ knop. Vul het formulier in verzend deze. U ontvangt binnen uiterlijk 24 uur bericht of de door u aangevraagde sloep beschikbaar is. Uw sloep huren aanvraag is overigens geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op (020) 6247635.

10 boten gevonden
Goed om te weten
  • Sloep inclusief een gecertificeerde schipper.
  • Zelfstandig te varen sloep (zonder schipper).
  • Alle sloepen zijn in het bezit van geldige exploitatievergunning. Lees meer over de risico’s van illegaal passagiersvervoer.
Sail ship

Exclusieve vaararrangementen tijdens ’s werelds grootste nautische evenement op onze officieel geaccrediteerde boten.