Gasten beoordeling: 8,4 uit 7 beoordelingen

Echt superleuk - de bemanning was geweldig en vriendelijk.

Salonboot Wolk is met haar nog steeds werkende stoommachine uit de 19de eeuw al een unieke bezienswaardigheid op zich. Kom met vrienden, kennissen of collega’s eens stoom afblazen op deze buitengewone salonboot in Amsterdam. Als u aan boord wilt dineren adviseren wij uit te gaan van een maximale capaciteit 35 personen. De Wolk heeft alle faciliteiten die u en uw gezelschap op prijs zouden kunnen stellen voor een bijzondere vaartocht over de grachten van Amsterdam.

  • Thumb wolk
  • Thumb wolk2
  • Thumb wolk3
  • Thumb wolk4
Boek deze boot voor uw gezelschap voor:€445,00 per uur
(Incl. BTW)
Minimale afname2uur
Boek deze boot met beste prijsgarantieMeer Info
Groepsgrootte
Bij transfer
50
Bij borrel
50
Bij buffet
35
Bij zittend dinner
35
Weer
Buiten (balkon)
Uitneembare ramen
Afneembaar dak
Faciliteiten
Toilet
Geluidsinstallatie
220 volt stopcontacten
Mileuvriendelijk
Verwarming

Op deze kaart treft u enkele kosteloze op- en afstaplocaties of het kosteloze gebied van deze boot. Alle andere locaties binnen 30 minuten varen vanaf de ligplaats zijn dat ook. Bij verder gelegen locaties worden voor- en/of terugvaarkosten gerekend.

Bekijk hier alle op- en afstaplocaties in Amsterdam.

All locations

Op- en afstaplocaties in Amsterdam

Ruim 100 op- en afstaplocaties in Amsterdam, langs de Amstel en in Ouderkerk aan de Amstel. Inclusief gedetailleerde kaart, adres en foto van de steiger. Ook vindt u hier de mooiste vaarroutes en de bezienswaardigheden langs deze routes.

Licence

Salonboot Wolk voldoet aan alle vereiste wet- en regelgeving en is in het bezit van een geldige exploitatievergunning (Zone 1, Amsterdam Centrum). Klik op het logo voor het Register Passagiersvervoer te Water (Waternet) en meer informatie over bedrijfsmatig passagiersvervoer in Amsterdam.

Zorgeloos varen met Boot Huren Amsterdam.