Gasten beoordeling: 10,0 uit 1 beoordelingen

Mooi, chique, luxe. Dat is de Najade. Een prachtige salonboot die uitermate geschikt is voor vaartochten in zomer en winter. Doordat alle zijkanten kunnen worden geopend geniet u volop tijdens de warmere maanden van het jaar (zie onderstaande foto's) en in de winter is deze klassieke salonboot dicht en verwarmd. U kunt kostenloos opstappen bij het Hilton Hotel. Wilt u ergens anders opstappen? Dat kan. De voorvaarkosten zijn in dat geval €100,- per uur of het gebruikte deel daarvan.

  • Thumb najade01
  • Thumb najade02
  • Thumb najade03
  • Thumb najade04
  • Thumb najade05
  • Thumb najade06
  • Thumb najade07
  • Thumb najade08
Boek deze boot voor uw gezelschap voor:€285,00 per uur
(Incl. BTW)
Minimale afname2uur
Boek deze boot met beste prijsgarantieMeer Info
Groepsgrootte
Bij transfer
20
Bij borrel
20
Bij buffet
20
Bij zittend dinner
12
Weer
Buiten (balkon)
Uitneembare ramen
Afneembaar dak
Faciliteiten
Toilet
Geluidsinstallatie
220 volt stopcontacten
Mileuvriendelijk
Verwarming

Op deze kaart treft u enkele kosteloze op- en afstaplocaties of het kosteloze gebied van deze boot. Alle andere locaties binnen 30 minuten varen vanaf de ligplaats zijn dat ook. Bij verder gelegen locaties worden voor- en/of terugvaarkosten gerekend.

Bekijk hier alle op- en afstaplocaties in Amsterdam.

Salonboot Iris Amsterdam

Salonboot Iris

Salonboot Iris is een 30 persoons klassieke salonboot die u na een ingrijpende verbouwing thans de mogelijkheid biedt...

All locations

Op- en afstaplocaties in Amsterdam

Ruim 100 op- en afstaplocaties in Amsterdam, langs de Amstel en in Ouderkerk aan de Amstel. Inclusief gedetailleerde kaart, adres en foto van de steiger. Ook vindt u hier de mooiste vaarroutes en de bezienswaardigheden langs deze routes.

Licence

Salonboot Najade voldoet aan alle vereiste wet- en regelgeving en is in het bezit van een geldige exploitatievergunning (Zone 1, Amsterdam Centrum). Klik op het logo voor het Register Passagiersvervoer te Water (Waternet) en meer informatie over bedrijfsmatig passagiersvervoer in Amsterdam.

Zorgeloos varen met Boot Huren Amsterdam.