Salonboot De Tourist

Gasten beoordeling: 9,4 uit 13 beoordelingen

Het was het perfecte begin van een spetterende verjaardags avond. De kapitein en gastheer waren zeer gastvrij en gezellig. En al mijn vri...

ayanna colden - 13-07-2011

Salonboot De Tourist is een waar drijvend kunstwerk. Een boot voor mensen met oog voor detail: het schip is in oude glorie hersteld met “art nouveau” handvaten en allerhande houtsnijwerk, originele Tiffany-lampen, koperen spijkers en schroeven. Als u heel goed kijkt dan ziet u zelfs ebbenhouten bouten in de teakhouten tafel en fijne ingelegde koperen strepen in de teakhouten vloer. Een charmante boot die vol authentieke details. Een boot om mee gezien te worden. Vaar in stijl over de grachten van Amsterdam en geniet onder het genot van een lekker koud glaasje van al het moois dat deze boot en Amsterdam u te bieden heeft.

  • Thumb tourist 01
  • Thumb tourist 02
  • Thumb tourist 03
  • Thumb tourist 04
  • Thumb tourist 05
  • Thumb tourist 06
  • Thumb tourist 07
  • Thumb tourist 08
  • Thumb tourist 09
Boek deze boot voor uw gezelschap voor:€210,00 per uur
(Incl. BTW)
Inclusief host(ess)
Minimale afname2uur
Boek deze boot met beste prijsgarantieMeer Info
Groepsgrootte
Bij transfer
12
Bij borrel
12
Bij buffet
8
Bij zittend dinner
8
Weer
Buiten (balkon)
Uitneembare ramen
Afneembaar dak
Faciliteiten
Toilet
Geluidsinstallatie
220 volt stopcontacten
Mileuvriendelijk
Verwarming

Op deze kaart treft u enkele kosteloze op- en afstaplocaties of het kosteloze gebied van deze boot. Alle andere locaties binnen 30 minuten varen vanaf de ligplaats zijn dat ook. Bij verder gelegen locaties worden voor- en/of terugvaarkosten gerekend.

Bekijk hier alle op- en afstaplocaties in Amsterdam.

Salonboot Ondine Amsterdam

Salonboot Ondine

Salonboot Ondine (1908) is een buitengewoon mooie, luxe, authentiek Amsterdamse en zeer sfeervolle salonboot.

Salonboot Marie Zurlohe Amsterdam

Salonboot Marie Zurlohe

De Marie Zurlohe (1912) is een juweel van een salonboot. Karakteristiek en fluisterstil borrelen, dineren of vergaderen.

Salonboot Iris Amsterdam

Salonboot Iris

Salonboot Iris is een 30 persoons klassieke salonboot die u na een ingrijpende verbouwing thans de mogelijkheid biedt...

All locations

Op- en afstaplocaties in Amsterdam

Ruim 100 op- en afstaplocaties in Amsterdam, langs de Amstel en in Ouderkerk aan de Amstel. Inclusief gedetailleerde kaart, adres en foto van de steiger. Ook vindt u hier de mooiste vaarroutes en de bezienswaardigheden langs deze routes.

Licence

Salonboot De Tourist voldoet aan alle vereiste wet- en regelgeving en is in het bezit van een geldige exploitatievergunning (Zone 1, Amsterdam Centrum). Klik op het logo voor het Register Passagiersvervoer te Water (Waternet) en meer informatie over bedrijfsmatig passagiersvervoer in Amsterdam.

Zorgeloos varen met Boot Huren Amsterdam.