Gasten beoordeling: uit 0 beoordelingen

Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor productpresentaties, beurzen, kick-off 's en bedrijfsfeesten. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen. Alles in te delen is naar uw specifieke wensen. Zo kunnen wij voor u een chique sitdown dinner organiseren maar ook een walking dinner met spectaculair feest! Daarnaast zijn ook presentaties of beurzen bij ons heel goed mogelijk. Voorzien van alle technieken en faciliteiten om van ieder evenement een onvergetelijk spektakel te maken. En naar wens, nemen wij al uw zorgen uit handen. Catering, inrichting, decoratie en zelfs entertainment kan door ons team worden verzorgd.

  • Thumb pure liner01
  • Thumb pure liner02
  • Thumb pure liner03
  • Thumb pure liner04
Boek deze boot voor uw gezelschap voor:poa
Inclusief host(ess)
Minimale afname4uur
Boek deze boot met beste prijsgarantieMeer Info
Groepsgrootte
Bij transfer
600
Bij borrel
600
Bij buffet
600
Bij zittend dinner
280
Weer
Buiten (balkon)
Uitneembare ramen
Afneembaar dak
Faciliteiten
Toilet
Geluidsinstallatie
220 volt stopcontacten
Mileuvriendelijk
Verwarming

Op deze kaart treft u enkele kosteloze op- en afstaplocaties of het kosteloze gebied van deze boot. Alle andere locaties binnen 30 minuten varen vanaf de ligplaats zijn dat ook. Bij verder gelegen locaties worden voor- en/of terugvaarkosten gerekend.

Bekijk hier alle op- en afstaplocaties in Amsterdam.

All locations

Op- en afstaplocaties in Amsterdam

Ruim 100 op- en afstaplocaties in Amsterdam, langs de Amstel en in Ouderkerk aan de Amstel. Inclusief gedetailleerde kaart, adres en foto van de steiger. Ook vindt u hier de mooiste vaarroutes en de bezienswaardigheden langs deze routes.