Gasten beoordeling: 9,7 uit 15 beoordelingen

Prachtige vaart, leuke reacties van mede-riviergebruikers. Mijn moeder vond de ervaring in een woord: sprookjesachtig. Mijn vader voegde ...

Joris Fonteijn - 24-06-2010

De Gondel is de perfecte optie voor een romantische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Ben je op zoek naar iets speciaals, iets romantisch, een onvergetelijke ervaring voor jou en je partner? Boek dan romantische boottocht op onze prachtige gondel en wees verzekerd van een geweldige ervaring. Geen motor lawaai, eventueel een fles champagne en alleen u en uw geliefde ... Boot Huren Amsterdam begrijpt dat sommige gelegenheden zo speciaal zijn, dat er iets bijzonders geboden moet worden. Wij doen dat graag voor u. Enjoy!

  • Thumb gondel3
  • Thumb gondel6
  • Thumb gondel5
  • Thumb gondel1
  • Thumb gondel7
  • Thumb gondel8
  • Thumb gondel9
Boek deze boot voor uw gezelschap voor:€140,00 per uur
(Incl. BTW)
Inclusief host(ess)
Minimale afname1uur
Boek deze boot met beste prijsgarantieMeer Info
Groepsgrootte
Bij transfer
6
Bij borrel
6
Bij buffet
0
Bij zittend dinner
0
Weer
Buiten (balkon)
Uitneembare ramen
Afneembaar dak
Faciliteiten
Toilet
Geluidsinstallatie
220 volt stopcontacten
Mileuvriendelijk
Verwarming

Op deze kaart treft u enkele kosteloze op- en afstaplocaties of het kosteloze gebied van deze boot. Alle andere locaties binnen 30 minuten varen vanaf de ligplaats zijn dat ook. Bij verder gelegen locaties worden voor- en/of terugvaarkosten gerekend.

Bekijk hier alle op- en afstaplocaties in Amsterdam.

All locations

Op- en afstaplocaties in Amsterdam

Ruim 100 op- en afstaplocaties in Amsterdam, langs de Amstel en in Ouderkerk aan de Amstel. Inclusief gedetailleerde kaart, adres en foto van de steiger. Ook vindt u hier de mooiste vaarroutes en de bezienswaardigheden langs deze routes.